• Ciekawe:)))))))))))))))) Autor: ~janek [84.10.54.*]
    Niski kurs :))))
    Skup głównego udziałowca :))))
    Skup akcji przez MCI w celu umorzenia :)))))))
    Możliwa w przyszłym roku DYWIDENDA :))))))
    I dużo naganiających do sprzedawania i nie kupowania tych akcji :)))))))))))))))))))))))))

Ciekawe, bardzo ciekawe :)))))

• Re: Ciekawe:)))))))))))))))) Autor: ~jan [78.9.132.*]
    Ciekwsza jest cena skupu .
    Dalczego nie 9,50 ? W koncu takie różowe perspektywy przed spolką ,jak myslisz kolego ? :))))))
  • Re: Ciekawe:)))))))))))))))) Autor: ~wyjasnienie [108.171.129.*]
    jak chcą tak tanio oddawać to po tyle sie skupuje

MCI może sprzedac swoje aktywa i wypłacić 19 pln dywidendy na akcje. tyle jest warte.
  • Re: Ciekawe:)))))))))))))))) Autor: ~wowa [37.47.6.*]
    Albo transakcja wcześniej dogadana i pójdzie wszystko w jednym pakiecie albo prezes chce wysondowac do ilu może zbić cenę.
    Zeby nie byc posadzonym o manipulacje zawiadowca(jesli takowy istnieje rzecz jasna ) musi utzrymywac cene akcji na niskim poziomie jeszcze dlugo po akcji skupowania.
    Pomyslcie ,Zyzio takich walkow nie wybacza ,a brygady tygrysa sa w pogotowiu i dobrze im idzie .Vat juz rozporacowali teraz czas na gieldowe waleczki. A "podpowiedzi" od drobnych jak dobrac sie do skory nieuczciwym "animatorom" plyna szeroka fala.:)))
  • Re: Ciekawe:)))))))))))))))) Autor: ~janek [84.10.54.*]
    Dnia 2017-09-21 o godz. 13:10 ~jan napisał(a):
    > Zeby nie byc posadzonym o manipulacje zawiadowca(jesli takowy istnieje rzecz jasna ) musi utzrymywac cene akcji na niskim poziomie jeszcze dlugo po akcji skupowania.
    > Pomyslcie ,Zyzio takich walkow nie wybacza ,a brygady tygrysa sa w pogotowiu i dobrze im idzie .Vat juz rozporacowali teraz czas na gieldowe waleczki. A "podpowiedzi" od drobnych jak dobrac sie do skory nieuczciwym "animatorom" plyna szeroka fala.:)))

Brak logiki w twojej wypowiedzi :)))))))))))))))))))))))))
    Nie znam żadnego Zyzia od wałków a ty znasz ? :)))))))))))))))))))))))))))
  • Re: Ciekawe:)))))))))))))))) Autor: ~wowa [37.47.6.*]
    Przy tak mizernych obrotach bardzo łatwo ustawić sobie kurs.Robią to samo z ATM.Spuszczają cenę kilka procent poniżej wezwania,a kosztuje to grosze,żeby nakłonić do sprzedaży dużej ilości papieru.Normalnie nie byłoby to możliwe bez wzrostu cen.Aby zebrać z rynku taką ilość cena musiałaby poszybować na rekordowe poziomy
  • Re: Ciekawe:)))))))))))))))) Autor: ~mar [89.64.42.*]
    Osiagna swoje cele, skupia akcje MCI od leszczy, ATM od leszczy, i mam nadzieje, w koncu kurs ruszy na polnoc,
    Wiekszosc to optymisci ,a na gieldzie wiekszosc nie ma racji :)
  • Re: Janie daj sobie siana Autor: ~Białoczerwony [94.254.231.*]
    Jacy optymiści, gdzie na forum bankiera? Kurs mòwi co innego, że już nikt nie albo prawie nikt nie wierzy w MCI. Dlatego i MCI Capital i MCI Managment mogą tak tanio kupować od sfrustrowanych akcjonariuszy. Choć tym razem 8,8 podobnie jak wcześniej po 8,xx wszystkie go co planują nie zbiorą...
    Kto nie widzi co tu jest grane, jest ślepy albo głupi.
  • Re: Janie daj sobie siana Autor: ~janek [84.10.54.*]
    Optymiści są na CD Project :))))))))
    1 zl dywidendy na akcję za 100 zł :)))))))))))))
    Inwestycja zwróci się za 100 lat :)))))))))))))
  • Re: Janie daj sobie siana Autor: ~jan [78.9.132.*]
    Nikt nie wierzy ??? Bialoczerwony co ty pleciesz,przeciez ty wierzysz ,mar wierzy ,mam wymieniac dalej :))))
  • Re: Janie daj sobie siana Autor: ~Białoczerwony [94.254.231.*]
    To faktyczny większość. Że mną jest tak widzisz, że to nie wiara CV tylko fakty. Spółki portfelowe rozwijają się super itd itd nie będę się powtarzał.

Pisałeś coś o większość, mam trochę tych akcji ale bez przesady, nie aż tyle że z kodomitą mar-em vel Marcinkiem no i jeszcze kilkoma osobami z forum mamy większość free flotu hehe.
    Zupełny odlot. Wszystko Ci się myli, to podczas hossy, gdy ulica na akcjach siedzi ale teraz to siedzi na lokatach, a tu ostatnie niedobitki.
  • Re: Janie daj sobie siana Autor: ~mar [89.64.42.*]
    Bialozielony, nie ma czegos takiego jak kodomici, moze kosmici. Sa ludzie ktorzy bronia demokracji w Polsce ale jak wiemy ty nie lubisz demokracji, po co, prawda?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.50.211.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    To opusc marta watek, skoro nie lubisz niedojd i nieukow.
  • Re: Janie daj sobie siana Autor: ~białoczerwony [91.202.175.*]
    Dnia 2017-09-21 o godz. 16:17 ~mar napisał(a):
    > Bialozielony, nie ma czegos takiego jak kodomici...

Przeca Ty i były kpt. morderca Piotrkowski, płk Mazguła, Kondzio M handlarz żywym towarem i alimenciarz i fakturzysta Kijowski i reszta towarzystwa to piękny przykład zwapnienia mózgu które potocznie nazywane jest KOD-omizem czyli chorzy na to to KOD-omici :D
    haha

• Re: Janie daj sobie siana Autor: ~Marta [95.50.211.*]
    Kiedy ta niedojda i intelektualny gamoń przestanie smrodzic na wątku?
    Bialozielony jestes na jeszcze nizszym poziomie niz myslalem, bredzisz jak bys wypil 22 piwa w godzine. Piotrowski nie ma w zyciu publicznym, plk Mazgula to bohater Polski dowodca kontygentu wojskowego wolnej Polski i strefy Babilon w Iraku, ryzykujacy zyciem dla Polski, podczas gdy taki bialozielony kupwal 1 akcje mci i pierdzial w stolek. Bialozielony jestes pisowcem widze i szkoda mi z toba gadac, zal mi cie.
    Dnia 2017-09-21 o godz. 19:45 ~mar napisał(a):
    > Bialozielony jestes na jeszcze nizszym poziomie niz myslalem

Możesz sobie myśleć co tam chcesz gamoniu z hakiem w du..psku hehe
    Zajechałeś to forum przez te lata jak tu jesteś kapucynie, zrobiłeś śmietnik i rynsztok i mam niemałą satysfakcję, że nie jestem na Twoim poziomie bo to byłaby obraza dla moich przodków...
    Głupolu nie każdy kto leje z KOD-u i z Ciebie to PiSowiec, ale niech Ci tam będzie mogę być i Kaczyńskim hehe

Zal to komentowac, nie chce uzywac tu mocniejszych slow, w obawie przed banem ale jestes zwyklym prostakiem. opisanie o jakims haku w d...sku to poziom zenady i dno intelektualne.,
    O jakimś???
    Nie o jakimś tylko o tym po 32zł :D
  • Re: Janie daj sobie siana Autor: ~jan [78.9.132.*]
    Jeszcze ten półgłowek rezonuje ? Mam nadzieje ,ze w koncu włożą założą mu kaftan i zamkna w gunowym pokoju.
    bialoczerwony ,szkoda slów na tego prymitywa ,nie odpowiadaj na jego zaczepki .
  • Re: Janie daj sobie siana Autor: ~mar [89.64.44.*]
    Janku baranku, a co to jest gunowy pokoj?? A jak tam 5 zl na ktore naganiasz juz 10 lat??

A ty bialozielony masz urojenia, to co wtedy kupilem za 32 to zapomnialem kompletnie z chwila zakupow do 4 zl, to utonelo po prostu, pisalem ci ze to bylo gora 5%, po zakupach nizej, tego haka 32 to masz ty, nie ja. Moze lekarz pomoze.
    Jakby tak było to byś nie wył jak pies na FB u Czechowicza...
  • Ciekawe:)))))))))))))))) Autor: ~janek [84.10.54.*]
    Może sprzedający liczą na to że odkupią taniej ? :)))))))))))))))))
    Od Czechowicza ? :)))))))))))))))))))))))
[x]
MCI 1,14% 26,70 2026-03-25 16:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.