w tym przypadku wyniki nie maja żadnego znaczenia. trochę leszczy się wystraszy i sprzedadzą. pozostali nie poto trzymają żeby patrzeć na wyniki ale żeby zarobić na wzroście.
To jedyne rozwiązanie ,wyniki tutaj nie mają żadnego znaczenia. Myślę ,że tępych baranów już nie ma ?. 10 -lat zmarnowane na syfie to jeszcze 1 czy 2 lata nie mają żadnego znaczenia. Jaki właściciel taka spółka i kurs - niestety.
Były świetne wyniki a kurs był poniżej 3 zł. spółka śpi na ziemi i kasie !!!!!! przecież każdy głupi wie ,że złodziej gdzieś te pieniądze pochował a jak wykupi akcje to się znajdą. Ja nie sprzedałem ani 1-akcji chociaż wiem ,że kurs może " spaść " jeszcze niżej . Płynności 0, 00 CYRK . Trwa wojna na zniechęcenie i nie spodziewajcie się żadnej poprawy do końca roku. Powtarzam po raz 100 jedyne co możemy zrobić to zacząć dobierać i NIE SPRZEDAWAĆ ani 1-akcji . Ile można palić głupa ? już 10-lat minęło .Pozdrawiam wytrwałych.
Nikt się nie okupił ,nie ma już komu sprzedawać ! złodziej nie po to płacił 5,2 żeby teraz komuś taniej sprzedawać. Obroty mizerne -palenie głupa trwa w najlepsze..