ten kupuje dzisiaj, a nie czeka latami na ten właściwy zwrot ! można było w tym czasie kosić kasę na CDR, 11BIT PKN i innych perłach, a dzisiaj wsiadać w EEX ale wy woleliście patrzeć jak wam kapitał ucieka ten co kupił dzisiaj będzie 100% na plusie a wy będziecie ciągle 40-50 % do tyłu rozumiecie juz na czym polega giełda ?!!
Z twojej wypowiedzi wynika że zmieniasz kierunek o 180 stopni. Już nie naganiasz na spadki. Zmęczyło cię to już. Teraz będziesz naganiał na wzrosty. Piszesz " ten co kupił dzisiaj będzie 100% na plusie ". Czyżbyś kupił.
garbaty to miszcz!!!! kupił JSW w dołku to samo CD pewnie brał po 25 pln ,11 bit też fortunę mu przyniosło i pewnie wiele innych spółek MITOMANIE plują Tobie w twarz a ty mówisz ,że deszcz pada
Tak wygląda zero o którym pisałem.Nagania na spadki a sam kupuje.Brak honoru garbage,od dawna to wiedziałem.Przez te pieniądze jesteś wyjałowionym człowiekiem,bez żadnych zasad i godności. Pozdrowienia od ,,starego dziada",bo tak ostatni mnie nazwałeś.Może jestem dziadkiem , nie dziadem,a to jest różnica
janusiu, bez nerwów kupowac zacząłem dzisiaj, po analizie pewnych rzeczy uznałem że już pora a że ty kupiłeś o rok za wcześnie i kisisz się tu obgryzając pazury, to już nie wylewaj swoich frustracji na mnie pisałem ci nie raz, że robisz błąd, ale ty chciałeś być mądrzejszy
Garbaty ty w ogóle mnie nie słuchasz.Więc nie będę cię garbaty prostował.Wszyscy wg ciebie są straceńcami tylko zobaczymy za parę dni jak sprzedaż to znowu będziesz naganiał na spadki 24 na dobę.Nie będę z tobą dyskutował,bo tak zachowuje się tylko zero
garbaty napisał "kupowac zacząłem dzisiaj, po analizie pewnych rzeczy uznałem że już pora" jaki trzeba mieć zryty beret koleś pisze że spółka to BANKRUT a teraz chwali się że kupuje akcje