Ja nikogo nie oceniam ale pewnie chce za wszelką cenę za grosze odebrać jak najbardziej akcji od zestresowanych mało doświadczonych akcjonariuszy ja osobiście wieże w fote mam nie dużo akcji i w czarnym scenariuszu pogodziłem się w razie ,w, z ich strata jak to się mówi na jednej ze spółek się zarobi na jednej straci w swoim portfelu trzeba mieć co najmniej kilka osobiście wydaje mi się że , przyspiesza wysyp , informacji ( patrz porządkowanie i coraz częstsze komunikaty) a to świadczy o ,ostatnim dogrywaniu formalności, przed przejęciem. Oczywiście jest to moje prywatne zdanie i zdanie obiektywne do którego każdy z nas indywidualne ma prawo.
Dnia 2017-09-17 o godz. 09:13 ~Spoko napisał(a): > Ja nikogo nie oceniam ale pewnie chce za wszelką cenę za grosze odebrać jak najbardziej akcji od zestresowanych mało doświadczonych akcjonariuszy ja osobiście wieże w fote mam nie dużo akcji i w czarnym scenariuszu pogodziłem się w razie ,w, z ich strata jak to się mówi na jednej ze spółek się zarobi na jednej straci w swoim portfelu trzeba mieć co najmniej kilka osobiście wydaje mi się że , przyspiesza wysyp , informacji ( patrz porządkowanie i coraz częstsze komunikaty) a to świadczy o ,ostatnim dogrywaniu formalności, przed przejęciem. Oczywiście jest to moje prywatne zdanie i zdanie obiektywne do którego każdy z nas indywidualne ma prawo.
weź lepiej uwierz w słownik j. polskiego ! wyrok prawomocny światło zgaszone. na topmedice też banda "WIEŻĄCYCH" do ostatniego dnia wieżyła !
do Szanownego oponenta - błąd wynikał ze "szybkiego pisania na smartfonie" - konkludując ja nikogo nie oceniam...nie sztuką jest w Życiu popełniać błędy sztuką jest się do "nich" przyznać. Konkludując napisałem prawdę - która jest podkreślam "moją prawdą" do której jak każdy z nas mam prawo.