Czy ktoś jeszcze trzyma te akcje? Następna podbitka będzie zapewne organizowana z poziomu 10 złotych. Do tego czasu można pograć na spółkach, które nie oparły się hossie, jak nasza nieszczęsna Eksporcina. Dla posiadaczy mam radę. Potaplajcie się, to i ciśnienie wam nieco zejdzie :) Do następnej podbitki!
Coś nie bardzo jest z arkuszem kupna po lewej? Najbliższe zlecenie po 11,65 zł, niedobrze, mafia działa, no nie jas? BTW, naprawili wam w Tworkach net?
To jest was dwóch. Wow. Aha i jeszcze jas z Tworek, ten od mafii. A tanie akcje były po 50 zł, później po 40 zł. A jaka taniocha była po 30 zł! Niektórym się w głowie nie mieściło, ze promocja doszła do 20 zł taka innowacyjna spółka - brali garściami aż w hurtowni haków brakło. Teraz tez jest tanio ....
Jak sobie wyobrażam twarze tych z latryny to pękam ze śmiechu. Jakim trzeba być przegrywem żeby wypisywać takie brednie, oczywiście nie posiadając akcji?
Dnia 2017-09-13 o godz. 11:21 ~klocuszy napisał(a): > To jest was dwóch. Wow. Aha i jeszcze jas z Tworek, ten od mafii. A tanie akcje były po 50 zł, później po 40 zł. > A jaka taniocha była po 30 zł! > Niektórym się w głowie nie mieściło, ze promocja doszła do 20 zł taka innowacyjna spółka - brali garściami aż w hurtowni haków brakło. > Teraz tez jest tanio .... >
I już taniej nie będzie,a więc kto mądry niech tankuje pod korek by dla was został tylko unoszący się metan z toi toia którym się delektujecie codziennie.
Sprzedaję badziewiaka i daję sobie ostro w s>>>>,zupełnie na czczo i bez znieczulenia,,z inwestorskim pozdrowieniem-niech krwisty klocek ma was w nieustającej opiece
Jakie z lapki do lapki,hossa na rynku,ponoc szykuja sie spore zamowienia a tu leci w dol bo tylko opowiadaja a twardych faktow pozytywnych brak. Brak tez gotowki.A wykres pokazuje nadchodzacy armagedon.
Armagedon to już mój drogi Panie był .Teraz dochodzimy do gruntu ,z którego RACZEJ można już zarobić. Osobiście to mam czas tak jak cztery lata temu. Czas pokaże. Pozdrawiam
dziadzie stary, nie udzielaj się bo twoja kompromitacja sięgnęła zenitu kupiłeś ponad rok temu bo myślałeś że pozjadałeś rozumy i że to super spółka tymczasem wyczuwam rozgoryczenie, frustrację, tak tak, spójrz w lustro i powiedz:"zostałem okradziony przez cwańszą mafię z BB" tyle w temacie, trzeba było słuchać mądrzejszych!
Jak byś umiał czytać dziadka ze zrozumieniem trollu-rentierze o wielu nickach reventon,,ludmiła, vito itd.to byś wiedział,że w tamtym roku sprzedałem i teraz odkupiłem ,bo uważam,że to jest tanio.Ty sobie pisz o 4zł.ja wiem swoje.Dla mnie jesteś zerem tak jak pisałem prawie dwa lata temu kiedy ludzi namawiałeś na sprzedaż po 10zł./ja pisałem kupować/ sam kupowałeś i chwaliłeś się ile to zarobiłeś.Więc gościu przestań pajacować.Jak masz krótką pamięć to przytoczę ci twoje wypowiedzi.Co niektórym nie dorastasz do pięt,a uważasz się za bóg wie kogo, bo nie działasz w pojedynkę i myślisz,że ci wszystko wolno.Zobaczymy kiedy nauczysz się pokory.Pozostańcie na Fluidzie tam wam dobrze idzie.Pa, pa garbaty