z twojego IP dzis poszlo juz kilka postow kazdy pod innym NICKIEM ale ty jestes pusty chyba do ciebie zadzwonie i merytorycznie pogadam,zastanawiam po co sie tak produkujesz zajmij sie czyms pozytecznym i czekaj spokojnie na kilkaset % wzrostu,przeciez kazdy wie ze MASZ RACJE..we walsnym mniemaniu;D
Po co się produkuję???????sam sobie odpowiedz 150000 razy 5zł.Już wiesz? Moje Nicki to:nowy,marzyciel,Marysia,technik-mechanik.merytorycznie pier......l się.
widzisz chlopaczyno masz jeszcze wiecejjestes pusty zero przy tobie jest czyms wielkim...mozesz napisac wiele ...tylko napisac z toba jest jak z krowa co duzy ryczy...zawsze mozesz wkleic stan rachunku jesli potrafisz albo wystaw ten swoj pakiet teraz na po 5pln do konca dnia..na interii spojrze sobie..wiec jak POKAZ WIARYGONOSC SWOJA masz szanse pokazac ze nie etses klamca!!! WTEDY CIE PRZEPROSZE INACZEJ JESTES TAK JAK NAPISALEM NA POCZATKU...
nie zmieniaj tematu wystaw swoj pakiet caly po 5pln czekam ale iem ze jestes mułem ktory notorycznie pojawia sie tutaj i klamie takich jak ty powino sie......................tak jak sie to robi w chinach i arabii saudyjskiej
jestes zwyklaym leszczem z jakas znikoma iloscia po raz KOLEJNY APELUJE WYSTW PO 5PLN CALY SWOJ PAKIET TO BEDZIE TEST NA TWOJA WIARYGODNOSC..osrzegam ludzi przed takimi jak ty...wiec jak wystawiasz 150k czy jestes DNEM?
WLASNIE POKAZALES KIM JESTES!!!! WYSTAW PO 5PLN MOZE KTOS KUPI cepie Z KRWII I KOSCI jp skad sie tacy jak ty biora...DAWAJ POKAZ KIM NAPRAWDE JESTES ..DLA MNIE POKI CO ..mniej niz zero....
Ogłoszą upadłość wcześniej niż tobie się wydaje ale układową.Stopień frustracji waszego naganiacza świadczy za takim właśnie scenariuszem.RGR ta formacja nie wypaliła????