Skoro poniektórzy z mafii mają wątpliwości co do mojej uczciwości to ja się z tego śmieje. Myślę, że mafia nadal działa. Przekładki robią na 25 000 sztuk, a i tak wykładka więcej kosztuje. Czy mam akcje, mam. Tylko moze sprzedałem. To bez znaczenia, skoro mafia tu rządzi. Trzymajcie się z dala niedługo wzrosty, chyba, ze spadnie.
jas, ja rozumiem, że wiszenie na haku to frustrujące zajęcie. Musisz się zrelaksować. Ubierz obuwie Kubota, przejdź się do latryny, pociaptaj się nieco, zobaczysz, jak lepiej sie poczujesz!
ludzie nie dajcie sie zwariowac 70 proc komentarzy pod moim nikiem to podszywki niech kazdy podejmuje decyzje samodzielnie i nie patrzy na glupie wpisy na forum jakis latrynowcow
Dnia 2017-09-08 o godz. 09:05 ~klocuszy napisał(a): > Spójrzcie sobie na porządną spółkę, która podaje dobre wyniki. > Mowa o CIG. > > Tutaj można jedynie o czymś takim pomarzyć ...
Mecenas nie dziw się bo twoje naganianie na spadki dobrze skutkuje. Ekoexport z 50 zł na 10 zł Bumech z 24 zł na 0,5 zł petrolinvest z 800zł na 0,11 zł Cigames z 3 zł na 0,9 zł