Kolejny raz schemat podbitka-info-wywalanie sie sprawdził. Zastanawiałem się, czy ktoś to zliczył i ilu nowych Dawców dało się w ten sposób podejść i wepchnąć pod lód. Kolejna amnestia przyjdzie nieprędko i cyniczni naganiacze na wzrosty to wiedzą. Zmierzacie nieuchronnie ku nowym dołkom ...
Ja od wiary nie jestem. Ja jestem od mafii :) Nie ma żadnego znaczenia, ze wzrost był na większym wolumenie niż spadek. Wybicie zostało zanegowane i potraktowane jako fałszywe, bo kurs powrócił w kanał spadkowy. Takie są fakty.
20 dni.
Tyle zostało do końca 3Q.
Jak będzie dobry to wyniki będą szybko 2,3.10
Zakładami że będzie lepszy od 2Q więc powinnno być powyżej 7mln przychodu i będzie to pierwszy z serji wzrostowych kwartałów.
panowie wystarczy uzbroić się w cierpliwość buahahhaha za 10 lat być może uda się zarobić choć 1/4 tego co spółka zarobiła w 2014 r. - przypominam wg schizofrenika miało to być 30 mln zł netto :))))
Dnia 2017-09-12 o godz. 17:05 ~kristofer58 napisał(a): > Totalne bagno. Rację mieli ci, którzy pisali o zwyczajowej podbitce. Co ja tu jeszcze robię? > Sprzedaję badziewiaka i daję sobie ostro w s>>>>,zupełnie na czczo i bez znieczulenia,,z inwestorskim pozdrowieniem-niech krwisty klocek ma was w nieustającej opiece
Czy ktoś jeszcze trzyma te akcje? Następna podbitka będzie zapewne organizowana z poziomu 10 złotych. Do tego czasu można pograć na spółkach, które nie oparły się hossie, jak nasza nieszczęsna Eksporcina.