Tak sobie obserwuje to forum i stwierdzam że tu jest zaciekla walka porabanych ludzi. Co z nich chęć zysku zrobiła? Zwierzęta normalnie. A niektórzy to chyba dostają kasę za pisanie tu.
Dnia 2017-08-31 o godz. 22:05 ~Alek napisał(a): > Tak sobie obserwuje to forum i stwierdzam że tu jest zaciekla walka porabanych ludzi. Co z nich chęć zysku zrobiła? Zwierzęta normalnie. A niektórzy to chyba dostają kasę za pisanie tu.
Dystrybucja to pewniak- ma 29 groszy za posta i 4 grosze za łapki do góry....na piwo zarobi...
Pożyjemy,zobaczymy proponuje spakować flamastry ,gumkę myszkę i plecak-a zapomniałem jeszcze macie 3 dni i szkoła -do końca tygodnia lekko się zaświeci 0,7x .Pozdrawiam ,sukcesów życzę-na tamtym poziomie porozmawiamy jak będziesz miał czas kolego,wiadomo-przyroda ,fizyka,matematyka(tu połóż szczególny nacisk) no i W-F żebyś nie odstawał bo jak zmoczysz ostro na perełce to trzepanie worków po cemencie na rampie wymaga troszkę siły.Ale i tak pozdrawiam.Nawet was zaczynam lubić.
A i zapomniałem się spytać gdzie wasz kolega gatto czy jakoś tam,czyżby szybciej poszedł do szkoły...??Mam nadzieje że u niego wszystko w porządku ,wiecie ,martwię się i trochę mi go tu brakuje aczkolwiek dużo do powiedzenia nie miał.
Dnia 2017-09-01 o godz. 00:56 ~ciekawy napisał(a): > No kolega musi mieć więcej bo przerasta Dystrybucje -mylę się ??Zobaczymy jak będziecie się udzielać przy 0,7X.??
Dnia 2017-08-31 o godz. 21:47 ~Dystrybucja napisał(a): > Prezes zmienial porzadek obrad, dodal punkt z omowieniem sytuacji spolki i uwiarygodnieniem umow. > > Efekt: na walne przyszla 1 osoba mająca 10 akcji. > > > > Kabaret :)))
kobieto nie wiem czy wiesz ale mozna posiadac 1mln akcji a na walne zarejestrować 1akcje ta osoba o której piszesz na pewno nie posiada 10akcji ale dużo wiecej
A może to inwestor który chciał zobaczyć prezesa, wysłuchać co ma do powiedzenia itp. Kupił 10 sztuk i miał prawo uczestniczyć w walnym. Kupić wiecej może jutro albo i nie. Zależy jak odebrał sytuacje w spółce
Panie i Panowie 10 akcji jak wynika z wyliczeń dostał wiecie kto ??? NOTARIUSZ !!! sporządził pismo a że towarzycho lekko gołe to dali mu z tego co ostatnio sprzedali -ot taki gest,jak pójdą w górę to zarobi ..... Dawno nie miałem takiego ubawu jak na tym forum,mistrzostwo !!!