Rynek i jego niewidzialna ręka wierzą w sukces połączenia. Nawiasem mówiąc sesjami z 25 i 28 sierpnia powinien zająć się KNF. Już wtedy widać było skup znaczniejszych ilości akcji, a było to przed podaniem oficjalnej informacji. Ta data 29.08 nawet nie była podawana jako graniczna więc skąd wiedzieli kiedy zacząć skup??? Nic to jednak, cieszę się z takiego obrotu spraw, a wzrosty i wolumen mówią wszystko, pozdrawiam wytrwałych ;)
jestem bardzo cierpliwy, ale jeszcze mi daleko do tego co chce 3,20 dopiero jestem za zero -ciekawe czy odrobie? niestety możecie sie pośmiać z leszcza, który uwierzył rok temu na wiosne w bajki prezesunia (niech go gęś kopnie)
zazdroszcze zarobionym ! ja jeszcze sporo musze poczekać, jesli w ogóle odrobie jak to leszcz, tylko i wyłącznie moja wina, naiwniaka co słuchał prezesa ! jak zarobiliscie ile zakładaliscie to uciekać, bo po preziu bytka spodziewam sie wszystkiego najgorszego, mam nadzieje ze odsuną go jak najszybciej sie da !
Spokojna Twoja... przelicz swoje akcje wg podanego parytetu wymiany (0,82) i pomnóż razy 4,67 zł. Taką wartość wyliczyli "eksperci" z Investjourney po scaleniu. Będziesz mniej więcej wiedział czy się odkujesz. ;) Inna sprawa czy chłopaki się gdzieś nie walnęli. Z tego co czytałem przyjęli dość konserwatywne założenia, kurs reaguje dobrze na połączenie, więc są szanse na realizację. trzymam kciuki
horyzont min 2 miesiecy do walnego nikt nie jest w stanie tego grzac poza tym ktos musi sponsorowac ten wzrost a tu kasa nie przyjdzie z zewnatrz tylko akcje... tu jest problem