Do ludzi którzy dobrze myślą o spółce i starają się śledzić rozwój.
Co myslicie, co się obecnie dzieje? Pytam ponieważ widzę że o Dziwo ktoś wyrzuca akcje od kilku dni i właśnie przebiliśmy dość ważne wsparcie. Wolumen może nie za duży jednak nikt w ogóle nie bronił wsparcia - poprostu brak chetnych nawet na tych poziomach. Myślę że realnie to mało tu zarobionych. Utopiona jest latryna, ale reszta podejrzewam również.
Brak kontraktu, tak obwieszczanego, co nagła zmiana tak badanego dostawcy czy ściema? Dziwny brak środków w kasie nawet na wydawałoby się całkiem podstawowe cele, poprostu nie ma kasy? Gdzie są poprzedni klienci? Zbankrutowali czy zmienili tak dobry produkt? Czy był? Czy będzie? Dziwne emisje i pożyczki -> wskazujące na zysk rodziny, czy to aby nie ma być doja krowa tylko dla NICH.
Czy konsolidacja Astany ukaże to dzieło i jeśli obecne podejście zawsze towarzyszyło założycielom to może być duży minus który otóż obecna wycenę uczyni realną? Jak zwykle MY dowiemy się ostatni że w sumie drogo to już było. Cena za akcję to 6,xx pln.
Jeśli Ktoś ma coś wnoszącego do skomentowania/podzielenia się to proszę feel free :-(
nikt nie broni bo leszcze maja brac po 30 czy 40 zl a poco ma bronic jak spodzielni zalerzy na niskim kursie i stosuja przekladki a peszcze jeszcze z wieksza ochota oddaja jak spada jak rosnie slabo sie zbiera przecierz logicznie grubi zbieraja w dol leszcze w gore .
Opiekę ziomek to ty powinieneś mieć murowaną. 6.xx czy 4xx dawać ja tam się ustawiam ale pierw dobiorę po 10 jutro bo mega okazja. Przykładów nie trzeba dużo CDred też złoili przed W3 kurs okolice 12zł teraz 90zl, jsw ze 140 na 9.xx teraz znowu 100zł. Kto ma firmę lub miał coś z tym wspólnego to wie, że trzeba czasem nieźle zakąbinować by zdobyć kasę na różne sposoby kredyty, dodruk akcji wymiany, w tym przypadku aby mieć tyle towaru aby się zwrócił z nawiązką i w dodatku rozwijają technologię też inwestują w siebie. Latrynowcy tu nie są na darmo albo jak piszecie są mafią mają przecieki i widzą co się święci albo ktoś im za to płaci i sam macza w tym palce, nie ma znaczenia dla mnie bo ciągle dobieram akcje nie dawno płakałem że po skoku z 11 na 19 dobierałem po 16 teraz okazja więc dobieram ile się da czekam na koniec września a liczę bardziej na 4q czyli grudzień. Pozdrawiam cierpliwych.
kolega wiemienia same perełki ja wymienie kamienie Integer pożyczki pożyczki super innowacja zasięg cały świat wycena 300 zleciało do 26 wkońcu wykiwał wszystkich sprzedał spólke i zdjął z giełdy. Hawe pożyczki cena 5 zł rozwój dofinansowania wszystko cacy , nagle zrobiony roz...pi..er..dolnik cena 0,30 i ogłoszona upadłośc, Hygenika cud miód i malina pożyczki zakup MengDrogerie wycena 4 zł w ciągu 6 mies. cena 0,05 zł ogłoszenie upadłości......nie chce mi sie dalej pisac ale kolega powinnien te różowe okulary jednak do czytania zdejmować aby sie z ręką i noga w nocniku nie obudzić
Pewnie jest i druga strona medalu, nikt ci nie da na tacy 1200% w spółce zawsze jest ryzyko, ktoś wiedział, że Wiesiek 3 wypali, że nie będzie miał problemów technicznych, że nie trzeba będzie go co chwile patchować bo będzie nie ukończony, premierę miał przekładaną kilku krotnie i każdy wątpił czy będzie dopracowany a wyszedł hicior gdyby to każdy wiedział to wszyscy by zarobili. Tu też jest ryzyko gdybym zakładał, że to będzie have, integer to bym tu nie siedział i nie tracił czas na pisanie zbędnych postów x razy dziennie przez 7 dni. Wierze w spółkę i wiem, że ryzykuje ale kto tego nie robi to nie wygrywa. A perła na giełdzie jest dla mnie tylko jedna LPP z 40 zł na 10000zł inne spółki są po prostu dobre :D Nie polemizuje więcej to jest moja opinia. Pozdrawiam.