Bo poza popytem spekulacyjnym nie ma tu innego. Kto kupi spółkę która generuje od lat straty i nie dowiozła żadnych prognoz. a kilka razy mocno zawiodła. Kto wierzy że zarząd w dacie emisji obligacji nie wiedział że nie dowiezie prognozy? Serio w styczniu nie wiedzieli jaką mają stratę w roku poprzednim?
No spekulacyjny popyt a jaki? Tym bardziej dziwne bo miliony akcji mają fundy którym raczej powinno zależeć na ruszeniu kursu i zachęceniu do spekulacji... Masz pomysł czemu grają na swoją niekorzyść ?
Może tak być ja osobiscie kupiłbym to prędzej za 30gr. przy normalnym obrocie i bez ukrytej podaży niż za 10gr. w sytuacji kiedy ewidentnie walą z ukrytego i blokują wzrost.
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase, nikt nie wie po ile te fundusze to kupowaly. Gdyby to byly mocne fundusze i wierzylby w spolke to nie pozbyly by sie akcji dolujac cene do tego poziomu zeby zasilic spoke, Bo zobaczcie jak to wygalda, stracily w wartosci akcji kilkadzuiesiat milionow zeby zasilic spokke 2 mln? Dla mnie wniosek jeden, zero wiary ze sie uda
NIe wiadomo kto to kupił, ja mówie o tyc co sprzedali. Oni siędzą długo w spółce i wiedzą co jest w środku. Woleli zwalić kurs nie wyłożyć swoje 2,5 mln. Na dodatek nikt nie wie na jakich zasadach te środki włożyli do spółki.