• Analiza EEX Autor: ~ars [5.172.235.*]
    Na interwale jest wodospad. Dzieje sie tak, gdy spółka jest drenowana. Sygnał sprzedaży został wygenerowany z zasięgiem 9,80 zł.

link
    Doradzam sprzedaż.
  • Re: Analiza EEX Autor: ~Zibi [188.146.36.*]
    Trollu ty już doradzałes kupno po 50 a teraz sprzedaż po 11 Zmień sobie nick na doradca
  • Re: Analiza EEX Autor: kristofer58 [79.184.255.*]
    Wszystko wskazuje na to,że trolle nieżle umoczyły,używanie cudzych nicków jeszcze bardziej ich pogrąża,żadne zaklęcia tutaj nie pomogą,ci co zostali nie dadzą się wyrolować.
  • Re: Analiza EEX Autor: ~Zibi [31.0.127.*]
    Ale proszę sie nie podszywać!
    Nie masz chłopie własnego nicku?
    Wiem, że boli cię, że wisisz od 18 złotych , ale wiś godnie!
  • Re: Analiza EEX Autor: ~Zibi [188.146.38.*]
    Wypad kloniku i nie zgrywaj się trollu
    Ty wiesz tyle co zjesz
  • Re: Analiza EEX Autor: ~Zibi [31.0.127.*]
    Nie wiem, po co to robisz, klonie.
    Masz sporo akcji do opchnięcia, co?
    Powyżej 11 zł zapomnij!
    Spsdaj trollu
    Uważajcie na trolla IP 31.0.127, jest wyjątkowo bezczelny,dziś dyżur wypadł mu wieczorem,jutro od rana pojawi ich się znacznie więcej.
    Jest jeszcze jeden IP 5.172.235 wyjątkowo aktywny ostatnio,któremu spodobał się nick ''ars,,.
    Ja myślę że po tekstach można wywnioskować,że nie jest ich dużo tylko piszą z różnych IP.
  • Re: Analiza EEX Autor: ~123 [84.112.201.*]
    sorry ale ja widze w was troli ktos napisał 1 wiadomość a wy 20 odpowiedzi no to kto ma tu coś z główką nie hallo
  • Re: Analiza EEX Autor: ~ars [188.146.66.*]
    Moim zdaniem - /to przypuszczenie/ - jest ich 4-ch, z zarządu pewnej konkurencyjnej s-ki, mającej także dostęp do laguny
    w Kazachstanie. S-ka ta ma roczne przychody ok. 3 mln i 3 mln straty. Są wściekli na Bokuna. A poza tym to bankruci, wiadomo.
    Lecą na dźwigni i/albo wspomaganiu "sponsora". Jestem przekonany, że Bokun wszystko kuma. Nie bez powodu
    nie ujawnia firm do których dostarcza sferę. Pisze często,grając im na nosie, o ogromnej przewadze nad konkurencją. Oprócz
    tego rejestruje kolejne patenty. On ma talent i pomysł na ten biznes. Firmę swą zakładał kilkanaście lat temu. To jego dziecko
    życia. Oni typowi "dorobkiewicze"...Bokun zbierał doświadczenie także wcześniej. Nikt mu w Polsce /świecie?/ nie dorówna.
    Ci ludkowie są wściekli. Wściekłość ta - jak to bywa u osób "nieskomplikowanych osobowościowo" - ich pogrąża. Zamiast........
    i zmniejszyć straty, które nie wynikły z winy EEX i Bokuna, robią coś nieprzeciętnie innego .....
    Ci chłopcy mylą pojęcia "przyczyna- konkurencja" z "winą". EEX może być rozumiany w kategoriach "przyczyny" -nie "winy".
    To prawo konkurencji - handlowe. Gdy nie EEX? To byłby ktoś inny. Oni myślą kategoriami dziecka.
    Wściekłość na giełdzie jest samozaciskającą się pętlą na gardle. Tracą i będą tracili. Są zawzięci. Te straty są znaczne. W zależności od szybkości i wielkości wzrostów, mogą sięgać 0,4 - 0,5 mln?
    Są też b. słabi /psychicznie i finansowo/, stąd te 24/7 tygodniowo. Przy mocnym i pewnym stabilnie wsparciu mówiliby na
    pół gwizdka a robiliby na cały. Po co być kandydatem neurologiczno-kancerogennym i to bez skutku.
    Dotychczasowy spadek EEX tak, czy tak byłby prawdopodobnie nie mniejszy /trudna sytuacja makro/. Bokun to przezwyciężył
    i ma to za sobą. Dzięki. Brawo.
    Podszywanie się /już dzisiaj kilkakrotnie/ pod mój nick - niczego nie zmienia. Ci,których szanuję to łatwo rozszyfrowują.
    Jestem zbyt etyczny abym pisał na EEX coś głupiego. Nie widzę zresztą powodów. Osobiście nie znam Zarządu EEX.
    Pozdrawiam myślących, ars

• Re: Analiza EEX Autor: ~Zibi [31.0.124.*]
    Wykres pokazuje formacje deski klozetowej, więc czas sprzedawać, nie ma co mądrować.
    Albo sie wykasztanić na pociechę.
  • Re: Analiza EEX Autor: ~ars [188.146.2.*]
    Zibi - nie załamuj się, nie bądź tak sfrustrowany. Dla pocieszenia przeczytaj mój wpis: ars 2017-08-25: 21.25 . To powinno
    ci dać otuchę i wiarę. Ci "kamikadze",którzy chcieli aby spadki były jak największe,popełnili harakiri i ich już praktycznie nie ma.

Potwierdzam raz jeszcze, że ostatnie spadki należą do końcowej fali korekcyjnej całego kilkuletniego wzrostu wykresu. Fala ta
    w sumie ma ok. 4 lata spadków (15.09.2013 - do teraz). Wzrosty były od <1,0 zł do >50,00 zł. Fala korekcyjna musiała być
    odpowiednio duża i wyniosła od 50,0 - 10,00, czyli stosunkowo mało. Trwała w czasie prawie 4 lata. W sumie dość długo.

Jest na giełdzie uniwersalna zasada, w/g której, czym spadki są dłuższe i większe - tym odbicie dynamiczniejsze.
    Czy tak dynamiczne odbicie cię nie przeraża? Czy jesteś w pełni zdrów i na nie gotów? Nie martw się spadkami, martw się
    wzrostami. Czy jesteś gotów na sukces.

Dynamiczne odbicie /wynika także z AF/ na EEX jest n i e u c h r o n n e i przekroczy ostatnią górkę - dużą falę [ I ] (50,-).
    Byłaby to duża fala [ III ] .
  • Re: Analiza EEX Autor: ~Virtuoz [91.223.64.*]
    Amen, tak to wzglada jak pisze ARS. Proponuje nie zagladac na forum tym co maja slabe nerwy. Otworzyc forum w grudniu 2017 To wszystko :)
  • Re: Analiza EEX Autor: ~łajnowy [82.177.95.*]
    A gdzie sa wisielcy? Nie świętują wzrostów?
  • Re: Analiza EEX Autor: ~ars [188.146.134.*]
    Rok temu Prezes EEX napisał na stronie s-ki:

<< Próba generalna linii technologicznej do pozyskiwania mikrosfery w Astanie.
    Data2016-09-01>>

"W poniedziałek 22.08.2016 r.  zostały ukończone wszystkie prace realizujące  zalecenia Instytutu, projektantów Elektrowni, jak też prace modernizacyjne opisane w informacji Zarządu z dn. 27.06.2016r. /....../ ".

- Polecam, interesująca lektura. Analogia do tego, co dzieje się w spółce obecnie.
    Sądzę, że po szczegółowych obserwacjach pracującej linii technologicznej przez cały rok grzewczy, w tym roku zostały
    dokończone wszystkie prace z podłączniem pełnej automatyzacji linii w VIII, w czasie przestoju elektrowni.
    Informacji należy spodziewać się na dniach a co najwyżej 1.IX.br
  • Re: Analiza EEX Autor: ~ars [188.146.134.*]
    Jeśli tak się stanie -
    biada, oj biada - Latrynie. Po niej nie zostanie przysłowiowej kupy
  • Re: Analiza EEX Autor: ~klocek_na_wardze [37.248.157.*]
    A na razie z entuzjazmem wykonujemy skoki na główkę do latryny,z inwestorskim pozdrowieniem-niech krwisty klocek ma was w nieustającej opiece.
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.