No proszę! Łaskawcy (rodzinka) wyłożyła 2 947 tys. zł z 8% odsetkami w skali rocznej. Skąd oni maja tyle wolnej kasy, skoro spółka ledwie ''plącze''? A swoją drogą to dobra lokata. Żaden bank takiego oprocentowania by nie dał. Poniższe uzasadnienie to potwierdzenie beznadziejnej sytuacji finansowej. Po co ja uwierzyłam w obiecanki prezesa i wtopiłam tu kaseę ''Przewodniczący Zgromadzenia przedstawił uzasadnienie do podjęcia uchwał wyjaśniając, że kwota pożyczek została przeznaczona na rozwój Spółki, a w szczególności na zakup surowca wraz z kosztami transportu do Polski ze względu na dużą ilość zamówień na II półrocze 2017 i bardzo dużą ilość zamówień na I półrocze 2018r''
Ty ta spółkę znasz od początku.Widac to po twoich wpisach. Wcześniej naganiales na wzrosty od kilku lat na spadki pracując 24/7Więc daruj sobie te teksty. Doradco o tysiącach nickach.Za chwilę będziesz pisał pod moim nickiem
Tak, tak, zbieraj tanie akcje. Pół roku temu były tanie po 17 zł, 3 miesiące temu były tanie po 14 złotych :) Zbierajcie pilnie, bo dzisiaj też jest tanio, kołki.
Silne opory oraz kończąca się fala (5) świadczy o końcówce spadków. Co prawda,możliwa byłaby jeszcze mała fala /4/ i później /5/ ale tak nie musi być. Ponieważ przy tak długiej fali (5), te ostatnie spadki mogą być skrócone ze względu na całość korekty od 13.IX.2013 r., tj. w zasadzie trwającej pełne 4 lata, czyli podstawowa fala główna na GPW
- garbatego trzeba czytać "wspak" - tak jak naszego generalisimusa, Tyle tylko,że garbaty jest za słaby w kroku aby przesądzać na dłuższą metę notowania EEX
To co tu tutaj jeszcze robisz jak od takich spółek z daleka.Tu tutaj warujesz odkąd pamiętam non stop.Nawet w niedzielę pracujesz zamiast koguta robiąc ludziom pobudkę.Ten wykres to sobie wsadź w buty będziesz wyższy.