• Opinie o Souvre Autor: ~To9m0 [94.254.167.*]
    Trafiłem ostatnio na artykuł poświęcony rozwojowi firmy Souvre Internationale. Marka słynie przede wszystkim z dystrybucji kosmetyków kolagenowych. Osoby ma pozycji dyrektorskiej zachwalają program motywacyjny Auto-Motywacja Souvre, który daje możliwość spełnienia marzenia o luksusowym samochodzie. Jestem ciekaw, co Wy macie do powiedzenia na temat współpracy z Souvre. Warto?
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Slawkor [94.254.167.*]
    Kolego, zacznijmy od tego, że ta firma działa w branży marketingu społecznościowego, lub jak kto woli marketingu wielopoziomowego. Problem tkwi w tym, że w społeczeństwie ciągle pokutuje błędne przeświadczenie, że tego typu biznesy nie mają racji bytu i że zarabiają tylko ci którzy są na samej górze struktur. Prawda jest taka, że sam znam kilka osób, które odniosły bardzo fajne wyniki działając w innych przedsięwzięciach tego typu. O Souvre słyszałem niewiele, ale firma działa od 1,5 roku na polskim rynku i radzi sobie chyba dość dobrze. Znam ludzi, którzy stawiali swoje struktury wchodząc w biznes już po dobrych kilku latach funkcjonowania projektów na rynku. Nie zamierzam tutaj reklamować żadnej firmy. Z tego co wiem to w Souvre mają takie produkty jak Kolagen Naturalny - i to jest dość rzadko spotykany produkt na polskim rynku, perfumy, kosmetyki do pielęgnacji ciała, suplementy diety i środki czystości. Spróbuj, zobacz czy Ci się to spodoba. Niestety minusem tego typu biznesu jest to, że trzeba się w niego zaangażować i nic nie przychodzi od razu za darmo. Można jednak osiągnąc przyzwoite zarobki po zdobyciu doświadczenia i zbudowaniu stabilnej, aktywnej grupy. Podsumowując - myślę, że warto.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Michauus [94.254.167.*]
    Jak najbardziej się zgadzam z Tobą. Ogromną wartością dodaną z działania w Souvre Internationale jest też to, że poznać tu można mega pozytywnie zakręconych ludzi, którzy motywują cię nie tylko do działania związanego z pracą, ale też dają przydatne wskazówki i uwagi co do całego życia. Pracowałem w różnych miejsach na etacie i nigdzie na etacie nie spotkałem sięz takim wsparciem ze strony przełożonego lub lidera.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~BiznesMyśli24 [94.254.160.*]
    Souvre, Souvre, Souvre,... Chciałbym napisać złą opinię, ale nie mogę. Dlatego nie napiszę nic. Po prostu polecam :)

• Re: Opinie o Souvre Autor: ~nikt [31.2.8.*]
    jak można się z tb skontaktować bo chcę wiedzieć co jest grane w tej firmie
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Joanna83 [212.7.212.*]
    zapraszam fb.me/souvreasia
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Ewelina [83.242.120.*]
    Można o kontakt telefoniczny prosic
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Karolina [5.173.8.*]
    Witam jeśli nie znalazłeś/aś kontaktu do osoby działającej w Souvre zapraszam
    Mój tel 720802133 lub FB KarolinaEr
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Team [185.233.26.*]
    Nikt zapraszam do kontaktu
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~0lga [5.173.242.*]
    kluczowe słowo: NATURALNY!
    a każdy sam sobie wybiera czy będzie z tego korzystał i MOŻE na tym zarobić, czy nie koniecznie, bo to przy najmniej trzeba do mnie wysłać SMS☎️ 503641999
    polecam❤
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Gallanonim [37.30.26.*]
    Czyli to jedna wielka banda naganiaczy
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Vdly [109.125.245.*]
    Dokładnie , do tego dzwonią , ze wygrałeś zabieg po czym godzina reklamy a 5 minut zabiegu , za który i tak na koniec każą zapłacić
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Mal [194.177.28.*]
    To akurat prawda. 5 minut zabiegu za który płacisz niby po kosztach i godzina gadania bzdur
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Emilia [157.25.151.*]
    pierwsze słyszę o takich 5 minutowych zabiegach. Ja je robię znacznie dłużej, gdyż samą złotą maske trzeba mieć na twarzy 30 minut. I nikt nie musi za to płacić na pokazie. To ja inwestuję w ten pokaz, bo masek firma nie rozdaje.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Szukający [188.146.32.*]
    A wgl byłeś/aś na takim zabiegu?
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Młody [89.98.104.*]
    Jakos ja jestem w souvre, i nikt do mnie nie dzwoni...
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Angela [83.4.114.*]
    Jaki zabieg? Pracuje w Souvre od roku i nie słyszałam żeby firma proponowałam jakiś zabieg
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Anna [86.87.125.*]
    Co za bzdury
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Dana [89.64.117.*]
    NIK tu nikomu nie poleca żadnych zabiegów A jak tak trafiłaś to chyba pomyliłeś firmy
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Szukający [188.146.32.*]
    Czy ty polecając znajomemu film na Netflisie jesteś naganiaczem? Polecając film nic nie dostajesz natomiast polecając w Souvre dostajesz wypłatę za polecenie za to że ktoś coś kupi, tak jak na Netflisie ktoś zakupi subskrypcje tylko wtedy ty nic nie dostajesz
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~marrr [83.78.62.*]
    Produkty nie są ważne poświęca się im może 10% zaangażowanego czasu, wszystko polega na budowie piramidy finansowej, a"towar"jest tylko potrzebny żeby od razu nie zostać zatrzymanym i skazanym za nielegalne praktyki.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Iwoncia1 [80.55.46.*]
    Co wy ludzie wypisujecie?!ja jestem już w takiej firmie z taka piramida i działam już 14 lat !!! Trzeba się wysilać by coś zarobić nikt nikogo do niczego nie zmusza A elementy czyli ludzi którzy są głupi wszędzie znajdziesz bo mądry lider wie że wydzwanianie i zamawianie przynosi odwrotny skutek
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Dorota [46.77.218.*]
    Fachowo to się nazywa marketing szeptany a nie naginacze!!!..., no tak Rossman, Biedronka nie potrzebuje naginaczy i tak przyjdą klienci i wydadzą pieniadze i dadzą im zarobić, bo zrobią obrót??,,, no ale obrót z własnego sklepu internetowego to naginacze!...dziwna interprteracja....Obrót towarem w detalu każdy akceptuje ale nik nie rozumie ,że w mlm obrót twarem jest w zamkniętym obiegu , nie wydaje się tu milionów na reklamę, bo teklamę daję zadowoleni klienci i promujący produkty z danego sklepu internetowego ,w tym przypadki z Suvre...
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Kazia [37.47.17.*]
    Mnie taki jeden nagonił, to teraz z brzuchem chodzę.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Ilaudia [5.184.224.*]
    Te kosmetyki są godne polecenia natomiast manipulacja od góry do dołu zniechęca do współpracy oraz stosowania produktów
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~MarekC [95.91.210.*]
    Praca jak każda, jak robisz przy Łopacie i nie "naganiasz" to myślisz że jesteś lepszy?
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Aga [84.13.247.*]
    Czy ktoś współpracuje z tą firmą w uk ? Jestem ciekawa jak to wygląda w porównaniu z polską .
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Kasia [86.13.199.*]
    Ja współpracuje z souvre w uk
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Marcin [94.254.240.*]
    Tu sie z Toba nie zgodze to jest marketing na zasadzie odwroconej piramidy ze Ci na dole sa najwazniejsi trzeba zarabiać na rownowadze min. Dwoch odnog
    Wiec na poczatek sam sprawdz temat i sprobuj go a nie oceniasz
    To jest smieszne, osoby oceniaja slyszac od kogos lub bedac na jednym spotkaniu z partnerem Souvre, wiedzac tylko 1/10 na temat calej firmy
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~realista [89.64.54.*]
    Po jednym spotkaniu masz mniej niż 1/1000 wiedzy na teat firmy działającej w MLM :)
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Reinkarnator [83.4.255.*]
    Daro :)
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~rozbawiona [79.184.150.*]
    co ty za bzdury opowiadasz,każdy pracuje tam na siebie ten co jest niżej zawsze może wiecej zarobić od tego co na górze tylko trzeba pracować nikt nikomu za siedzenie tu płaci -tam się pracuje ,ludzie są żywą reklamą produktu i zarobi ten komu się chce pracować a nie tylko czekać aż samo wpadnie albo ktoś na kogoś zarobi-nie wszyscy i (nie razem)nie każdy nadaje się do mlm.to robota dla wytrwałych i inteligentnych ludzi ,którzy nie patrzą na głupie opinie innych typu "piramida"itp.,bo cały nasz system to jedna wielka piramida,praca,Kościół,polityka i cala reszta na których tam wlasnie musimy robić-pozdrawiam
  • Souvre Autor: ~Halina [92.40.169.*]
    Jestem w firmie Souvre i pracuje na siebie i kazdy tu pracujd na siebid Bylam w wielu firmach i nigdzie nie znalazlam takiej normalnosci jak tu.nigdzie nie zarobilam nawet zlotowki Souvre dalo mi taka mozliwosc.Podoba mi sie ze nie ma przymusu Atmosfera swietna i duzo szkolen biznesowych bezplatnie Polecam
  • Współpraca Poznań / cała Polska Autor: monikasourvepl [109.173.156.*]
    Witam,
    Współpracuję bezpośrednio z firmą Souvre.
    Jeśli jesteś zaintersowany/a owocną współpracą zapraszam do kontaktu.
    souvre.monika@gmail.com
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Adriano [94.251.133.*]
    Każda zarabia,jak się zangazu je I każdy może zarabiac,każdy może być derektorem i zbudować swoją sieć konsumencka tam są rzeczy typu pielęgnacja ciała środki czystości,ludzie się nie przestaną kąpać i przestań człowieku wypisać pierdół jak nie znasz tematu,od środka,a i nie ma co się sugerować opiniami z internetu bo tu każdy znajdzie przerozne opinie,najlepiej samemu spróbować i się przekonać w tedy dopiero mówić,a nie jak te cymbały z neta co chu,ja widziała i pewnie na prezentacji już ze stara pogadał i doszli do wniosku że etat jest najlepszy co mogła ich spotkać
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Ziut [5.173.128.*]
    Z całego serca polecam słownik i podręcznik gramatyki. Naprawdę, warto.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Kriss [176.248.206.*]
    Love it
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Njh [109.125.245.*]
    Lipa lipa lipa
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Marian [77.252.45.*]
    Czy możesz napisać dlaczego?
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Abc [94.254.172.*]
    Klon, klon, klon
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Ziom [89.230.144.*]
    I tu się mylisz
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Iwona [5.173.248.*]
    A jak idziesz na etat to nie musisz się szkolić i edyfikowac?żenada po calosci.Zarabiac pieniądze bez rozwoju osobistego.Tak moze powiedzieć tylko prostak
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~LULzne [188.147.49.*]
    Ten moment kiedy ktos uwaza ze na piramidzie finansowej zarapia pare osób i chcesz obalic to stwiedzenie mowiac ze znasz KILKA osob ktore tam odniesli sukces. Podkresle to jeszcze raz."ZNAM KILKA OSOB"
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Antoni [5.173.161.*]
    To nie jest piramida finansowa lol
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~aga [91.110.193.*]
    nie pracuje w tym i niemam zamiaru ale napewno nie jest to piramida finansowa. bo piramida finansowa to zupelnie cos innego. niema nic wspolnego z praca tego typu.

• Re: Opinie o Souvre Autor: ~agggus [31.60.0.*]
    Dlaczego IP twój i autora jest taki sam? Hahaha panie Sławku wie pan jak manipulować
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Agggus [31.60.0.*]
    To znaczy panie Darku, nie Sławku... Dla tych którzy nie wiedzą dyrektor firmy
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Say [89.230.85.*]
    Piramidka
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Aaa [217.97.35.*]
    Nie polecam żadnego MLM sama forma jest okropna. Jeżeli kojarzysz kogoś kto przekonywał Cię do kupienia z Avon czy oriflame to wiesz o co chodzi tylko produkty są „ekskluzywne”. Żeby zarobić trzeba sprzedać bardzo bardzo dużo i to w jednym miesiącu bo w następnym się kasuje i zaczynasz od nowa
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~jesteśglupi [31.183.247.*]
    Kiedy dajesz się zmanipulować i manipulujesz innych. Naprawde niesamowicie głupim trzeba być żeby wejść w to gówno. Zabij się debilu :)