Trafiłem ostatnio na artykuł poświęcony rozwojowi firmy Souvre Internationale. Marka słynie przede wszystkim z dystrybucji kosmetyków kolagenowych. Osoby ma pozycji dyrektorskiej zachwalają program motywacyjny Auto-Motywacja Souvre, który daje możliwość spełnienia marzenia o luksusowym samochodzie. Jestem ciekaw, co Wy macie do powiedzenia na temat współpracy z Souvre. Warto?
Kolego, zacznijmy od tego, że ta firma działa w branży marketingu społecznościowego, lub jak kto woli marketingu wielopoziomowego. Problem tkwi w tym, że w społeczeństwie ciągle pokutuje błędne przeświadczenie, że tego typu biznesy nie mają racji bytu i że zarabiają tylko ci którzy są na samej górze struktur. Prawda jest taka, że sam znam kilka osób, które odniosły bardzo fajne wyniki działając w innych przedsięwzięciach tego typu. O Souvre słyszałem niewiele, ale firma działa od 1,5 roku na polskim rynku i radzi sobie chyba dość dobrze. Znam ludzi, którzy stawiali swoje struktury wchodząc w biznes już po dobrych kilku latach funkcjonowania projektów na rynku. Nie zamierzam tutaj reklamować żadnej firmy. Z tego co wiem to w Souvre mają takie produkty jak Kolagen Naturalny - i to jest dość rzadko spotykany produkt na polskim rynku, perfumy, kosmetyki do pielęgnacji ciała, suplementy diety i środki czystości. Spróbuj, zobacz czy Ci się to spodoba. Niestety minusem tego typu biznesu jest to, że trzeba się w niego zaangażować i nic nie przychodzi od razu za darmo. Można jednak osiągnąc przyzwoite zarobki po zdobyciu doświadczenia i zbudowaniu stabilnej, aktywnej grupy. Podsumowując - myślę, że warto.
Jak najbardziej się zgadzam z Tobą. Ogromną wartością dodaną z działania w Souvre Internationale jest też to, że poznać tu można mega pozytywnie zakręconych ludzi, którzy motywują cię nie tylko do działania związanego z pracą, ale też dają przydatne wskazówki i uwagi co do całego życia. Pracowałem w różnych miejsach na etacie i nigdzie na etacie nie spotkałem sięz takim wsparciem ze strony przełożonego lub lidera.
kluczowe słowo: NATURALNY!
a każdy sam sobie wybiera czy będzie z tego korzystał i MOŻE na tym zarobić, czy nie koniecznie, bo to przy najmniej trzeba do mnie wysłać SMS☎️ 503641999
polecam❤
pierwsze słyszę o takich 5 minutowych zabiegach. Ja je robię znacznie dłużej, gdyż samą złotą maske trzeba mieć na twarzy 30 minut. I nikt nie musi za to płacić na pokazie. To ja inwestuję w ten pokaz, bo masek firma nie rozdaje.
Czy ty polecając znajomemu film na Netflisie jesteś naganiaczem? Polecając film nic nie dostajesz natomiast polecając w Souvre dostajesz wypłatę za polecenie za to że ktoś coś kupi, tak jak na Netflisie ktoś zakupi subskrypcje tylko wtedy ty nic nie dostajesz
Produkty nie są ważne poświęca się im może 10% zaangażowanego czasu, wszystko polega na budowie piramidy finansowej, a"towar"jest tylko potrzebny żeby od razu nie zostać zatrzymanym i skazanym za nielegalne praktyki.
Co wy ludzie wypisujecie?!ja jestem już w takiej firmie z taka piramida i działam już 14 lat !!! Trzeba się wysilać by coś zarobić nikt nikogo do niczego nie zmusza A elementy czyli ludzi którzy są głupi wszędzie znajdziesz bo mądry lider wie że wydzwanianie i zamawianie przynosi odwrotny skutek
Fachowo to się nazywa marketing szeptany a nie naginacze!!!..., no tak Rossman, Biedronka nie potrzebuje naginaczy i tak przyjdą klienci i wydadzą pieniadze i dadzą im zarobić, bo zrobią obrót??,,, no ale obrót z własnego sklepu internetowego to naginacze!...dziwna interprteracja....Obrót towarem w detalu każdy akceptuje ale nik nie rozumie ,że w mlm obrót twarem jest w zamkniętym obiegu , nie wydaje się tu milionów na reklamę, bo teklamę daję zadowoleni klienci i promujący produkty z danego sklepu internetowego ,w tym przypadki z Suvre...
Tu sie z Toba nie zgodze to jest marketing na zasadzie odwroconej piramidy ze Ci na dole sa najwazniejsi trzeba zarabiać na rownowadze min. Dwoch odnog
Wiec na poczatek sam sprawdz temat i sprobuj go a nie oceniasz
To jest smieszne, osoby oceniaja slyszac od kogos lub bedac na jednym spotkaniu z partnerem Souvre, wiedzac tylko 1/10 na temat calej firmy
co ty za bzdury opowiadasz,każdy pracuje tam na siebie ten co jest niżej zawsze może wiecej zarobić od tego co na górze tylko trzeba pracować nikt nikomu za siedzenie tu płaci -tam się pracuje ,ludzie są żywą reklamą produktu i zarobi ten komu się chce pracować a nie tylko czekać aż samo wpadnie albo ktoś na kogoś zarobi-nie wszyscy i (nie razem)nie każdy nadaje się do mlm.to robota dla wytrwałych i inteligentnych ludzi ,którzy nie patrzą na głupie opinie innych typu "piramida"itp.,bo cały nasz system to jedna wielka piramida,praca,Kościół,polityka i cala reszta na których tam wlasnie musimy robić-pozdrawiam
Jestem w firmie Souvre i pracuje na siebie i kazdy tu pracujd na siebid Bylam w wielu firmach i nigdzie nie znalazlam takiej normalnosci jak tu.nigdzie nie zarobilam nawet zlotowki Souvre dalo mi taka mozliwosc.Podoba mi sie ze nie ma przymusu Atmosfera swietna i duzo szkolen biznesowych bezplatnie Polecam
Każda zarabia,jak się zangazu je I każdy może zarabiac,każdy może być derektorem i zbudować swoją sieć konsumencka tam są rzeczy typu pielęgnacja ciała środki czystości,ludzie się nie przestaną kąpać i przestań człowieku wypisać pierdół jak nie znasz tematu,od środka,a i nie ma co się sugerować opiniami z internetu bo tu każdy znajdzie przerozne opinie,najlepiej samemu spróbować i się przekonać w tedy dopiero mówić,a nie jak te cymbały z neta co chu,ja widziała i pewnie na prezentacji już ze stara pogadał i doszli do wniosku że etat jest najlepszy co mogła ich spotkać
A jak idziesz na etat to nie musisz się szkolić i edyfikowac?żenada po calosci.Zarabiac pieniądze bez rozwoju osobistego.Tak moze powiedzieć tylko prostak
Ten moment kiedy ktos uwaza ze na piramidzie finansowej zarapia pare osób i chcesz obalic to stwiedzenie mowiac ze znasz KILKA osob ktore tam odniesli sukces. Podkresle to jeszcze raz."ZNAM KILKA OSOB"
nie pracuje w tym i niemam zamiaru ale napewno nie jest to piramida finansowa. bo piramida finansowa to zupelnie cos innego. niema nic wspolnego z praca tego typu.
Nie polecam żadnego MLM sama forma jest okropna. Jeżeli kojarzysz kogoś kto przekonywał Cię do kupienia z Avon czy oriflame to wiesz o co chodzi tylko produkty są „ekskluzywne”. Żeby zarobić trzeba sprzedać bardzo bardzo dużo i to w jednym miesiącu bo w następnym się kasuje i zaczynasz od nowa