Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: Opinie o Souvre

Kolego, zacznijmy od tego, że ta firma działa w branży marketingu społecznościowego, lub jak kto woli marketingu wielopoziomowego. Problem tkwi w tym, że w społeczeństwie ciągle pokutuje błędne przeświadczenie, że tego typu biznesy nie mają racji bytu i że zarabiają tylko ci którzy są na samej górze struktur. Prawda jest taka, że sam znam kilka osób, które odniosły bardzo fajne wyniki działając w innych przedsięwzięciach tego typu. O Souvre słyszałem niewiele, ale firma działa od 1,5 roku na polskim rynku i radzi sobie chyba dość dobrze. Znam ludzi, którzy stawiali swoje struktury wchodząc w biznes już po dobrych kilku latach funkcjonowania projektów na rynku. Nie zamierzam tutaj reklamować żadnej firmy. Z tego co wiem to w Souvre mają takie produkty jak Kolagen Naturalny - i to jest dość rzadko spotykany produkt na polskim rynku, perfumy, kosmetyki do pielęgnacji ciała, suplementy diety i środki czystości. Spróbuj, zobacz czy Ci się to spodoba. Niestety minusem tego typu biznesu jest to, że trzeba się w niego zaangażować i nic nie przychodzi od razu za darmo. Można jednak osiągnąc przyzwoite zarobki po zdobyciu doświadczenia i zbudowaniu stabilnej, aktywnej grupy. Podsumowując - myślę, że warto.