na forum coraz wiecej wariatowa ! ja juz nie wytrzymuje z napoleonem w jeddym pokoju... ps a pomysleć żę niedawno miałem pomysł żeby zmienic szmate na energe jak była po 10pln a szmata po 2,8 ale jak to leszcz dobrze mysle a zle robie! jak sie nie załamać?!
Dnia 2017-08-24 o godz. 21:10 ~oj napisał(a): > na forum coraz wiecej wariatowa ! > ja juz nie wytrzymuje z napoleonem w jeddym pokoju... > ps > a pomysleć żę niedawno miałem pomysł żeby zmienic szmate na energe jak była po 10pln a szmata po 2,8 > ale jak to leszcz dobrze mysle a zle robie! jak sie nie załamać?!
Ja zamieniłem jedną szmatę na drugą... Pozbyłem się jednej szmaty, Próchnika, kupiłem drugą...Moja radość gdy kilka dni później przeczytałem że będzie deal z inną szmatą :( Już widziałem oczami wyobraźni 3 zeta za akcje.... a tu... cytując klasyka "Wój... dupa... i kamieni kupa" :(
może w dłłłłłłłłłłłłłłłłłłuuuuuuuuuuuuuugim terminie cos to szmatom da, ale dlaczego teraz pozwalaja tak zeszmacic bytom?, przeciez za chwile nikt nie spojrzy na spółke, krtóra leci codziennie po -2% ... gdzie jest zarzad?