• Wycena a suma należności i aktywów Autor: ~kira_de [77.243.183.*]
    W innym wątku ktoś wrzucił ile AER ma należności od 2 podmiotów, w tym Autospa Czy.
    Pokusi się ktoś o rozpisanie ile faktycznie AER może mieć realnych aktywów i należności w postaci udzielonych spłacanych pożyczek?

Szczerze powiedziawszy trudno się w tym połapać.
  • Re: Wycena a suma należności i aktywów Autor: ~LOLEK [185.25.121.*]
    Dnia 2017-08-22 o godz. 22:35 ~kira_de napisał(a):
    > W innym wątku ktoś wrzucił ile AER ma należności od 2 podmiotów, w tym Autospa Czy.
    > Pokusi się ktoś o rozpisanie ile faktycznie AER może mieć realnych aktywów i należności w postaci udzielonych spłacanych pożyczek?
    >
    > Szczerze powiedziawszy trudno się w tym połapać.

Witam.
    Jesteś tutaj nowy czy tylko zmieniasz nicki ?

Ciekawe kiedy ktoś zacznie skubać po trochę ? co niektórzy :-) myślę że mają ochotę kupić co nieco ale czekają że może jednak spadnie o parę groszy, tylko że za bardzo nikt nie chce sprzedawać.

Myślę że w końcu coś będzie z tej spółki.

pozdrawiam

• Re: Wycena a suma należności i aktywów Autor: ~Jzg [94.254.166.*]
    Lolek, piszesz tak żeby komuś wepchnąć truchło, czy wierzysz?. Zobacz na podaż i popyt
  • Re: Wycena a suma należności i aktywów Autor: ~LOLEK [185.25.121.*]
    Dnia 2017-08-23 o godz. 15:30 ~Jzg napisał(a):
    > Lolek, piszesz tak żeby komuś wepchnąć truchło, czy wierzysz?. Zobacz na podaż i popyt

Nie chce nikomu wpychać akcji bo nie po to zbierałem przez lata żeby zarobić " parę groszy "
    Wierzę że będzie lepiej.
    W tej chwili mnie nie interesuję podaż i popyt , chociaż wiadomo że chciałbym żeby był popyt i obroty już.

Piszesz tak to napisz po co kupowałeś te akcje ?

I ciekawi mnie kiedy kupiłeś ostatnią sztukę ?

• Re: Wycena a suma należności i aktywów Autor: ~kira_de [77.243.183.*]
    Jestem akcjonariuszem od dawna, nie utopiłem tu milionów, ale żeby wyjść na zero kurs musiałby wzrosnąć o ponad 100%
    Liczę na to że swoje odzyskam, może nawet zarobię, a jeśli nie to trudno się mówi, wóz albo przewóz.

[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.