W innym wątku ktoś wrzucił ile AER ma należności od 2 podmiotów, w tym Autospa Czy. Pokusi się ktoś o rozpisanie ile faktycznie AER może mieć realnych aktywów i należności w postaci udzielonych spłacanych pożyczek?
Dnia 2017-08-22 o godz. 22:35 ~kira_de napisał(a): > W innym wątku ktoś wrzucił ile AER ma należności od 2 podmiotów, w tym Autospa Czy. > Pokusi się ktoś o rozpisanie ile faktycznie AER może mieć realnych aktywów i należności w postaci udzielonych spłacanych pożyczek? > > Szczerze powiedziawszy trudno się w tym połapać.
Witam. Jesteś tutaj nowy czy tylko zmieniasz nicki ?
Ciekawe kiedy ktoś zacznie skubać po trochę ? co niektórzy :-) myślę że mają ochotę kupić co nieco ale czekają że może jednak spadnie o parę groszy, tylko że za bardzo nikt nie chce sprzedawać.
Dnia 2017-08-23 o godz. 15:30 ~Jzg napisał(a): > Lolek, piszesz tak żeby komuś wepchnąć truchło, czy wierzysz?. Zobacz na podaż i popyt
Nie chce nikomu wpychać akcji bo nie po to zbierałem przez lata żeby zarobić " parę groszy " Wierzę że będzie lepiej. W tej chwili mnie nie interesuję podaż i popyt , chociaż wiadomo że chciałbym żeby był popyt i obroty już.
Jestem akcjonariuszem od dawna, nie utopiłem tu milionów, ale żeby wyjść na zero kurs musiałby wzrosnąć o ponad 100% Liczę na to że swoje odzyskam, może nawet zarobię, a jeśli nie to trudno się mówi, wóz albo przewóz.