Coś słupy słabo rozkręcają, a naganiacze nieaktywni. Kolejny szwindel słabo się przyjął? Jak balonik pęknie to z dużym hukiem. Frajer kto kupuje tego szmatławca. Kibicuję gorąco i nie mogę się doczekać co tu będzie i kiedy.
Wydaje mi się, że wystarczająco już cię skrzywdzono, więc nie mam zamiaru ci dokładać. Może być i 200 zeta, zależy ile się pomiędzy słupami poprzelewa. Ciekawe czy uda ci się sprzedać za tyle? Tu nie ma naturalnego popytu, może kilku małych leszczyków niepiśmiennych się złapało i kilku naganiaczy. Ta spółka jest skazana na sukces, tyle że kilku osób, które okradły drobnych akcjonariuszy obejmując akcje za 27 groszy i upychających za 30-50 zeta. Naprawdę ktoś przy zdrowych zmysłach to kupi? Może fundy obejmą te 1,5% FF? Dajcie spokój z tym naganianiem tępym, bo już mi się nudzi wracanie na to forum...
Zarząd jak rozwadniał w stosunku 95:1 to między siebie rozdawał po 27 gr. Przecież oni najlepiej wiedzą ile ten przekrętacki śmieciuch jest warty, więc nie wiem skąd to 10 zł :D!