jak mozesz tak bezczelnie podpuszczac. po stare 2gr to nie znajdziesz nikogo pewnie na forum co ma te akcje, wiekszosc jest tu umoczona powyzej 4-5gr (dzis 4-5 zl). nasze towarzystwo ogorkowe zostalo ubrane w drogie akcje jak leszcze w ogorki w sezonie ogorkowym.
Dnia 2017-08-24 o godz. 04:00 ~nieLeszcz napisał(a): > jak mozesz tak bezczelnie podpuszczac. po stare 2gr to nie znajdziesz nikogo pewnie na forum co ma te akcje, wiekszosc jest tu umoczona powyzej 4-5gr (dzis 4-5 zl). nasze towarzystwo ogorkowe zostalo ubrane w drogie akcje jak leszcze w ogorki w sezonie ogorkowym.
Ja się pytam, na jakiej podstawie gościu mnie obrażasz, chyba wiem po ile mam. Jak ci nie pasuje to nie pisz tu na forum. Chyba , ze masz cos z Kaszpirowskiego i wiesz po ile ludzie mają akcje. A że dojdzie wyzej to jestem pewny- zaznaczam ,że jest to moja sugestia.
2 złote to będzie dawne 2 grosze czyli tyle ile było przed manewrem utopienia leszczy. od 2 złotych zaczynamy wzrost i w zasadzie sprzedaję do piero grubo powyżej 20 złotych - inaczej nie widzę sensu.