Sprawa dopięta. Jest Kancelaria Adwokacka gotowa prześwietlić dokładnie spółkę i złożyć Wniosek o Walne Zgromadzenie oraz podjąć się jego poprowadzenia. Osoby poważnie zainteresowane tematem proszone są o zgłaszanie się i podawanie adresu e-mailowego. Tam będą dalej kierowane dokładniejsze informacje. Osoby nie zainteresowane porozumieniem nie będą brały udziału w dystrybucji informacji oraz czerpały korzyści z możliwych układów. Czas jest ograniczony. O zakończeniu zapisów będzie komunikat.
Wysłałem do Państwa e-male z prośbą o podanie informacji do założenia listy akcjonariuszy. Chcemy uwzględnić wszystkich, ale nieubłagane uwarunkowania czasowe zmuszają nas do umiarkowanego pośpiechu.
Informuję Państwa, że spośród wszystkich osób z w/w listy chętnych, na e-maile dotychczas odpowiedziało 9 osób. Do akcjonariusza deklarującego chęć uczestniczenia w przedsięwzięciu o nicku ~~xxxx nie wysłałem e-maila, gdyż go nie podał. Pozdrawiam.
Proszę o przestrzeganie zasad ponieważ wypadałoby zrozumieć poszkodowanego i wprowadzonego w błąd akcjonariusz, można inaczej , normalnie, tak
bardzo proszę o zwrot tej sumy z podziękowaniem Wielki Wlodz
Wysłałem do wszystkich ze zgłoszonych powyżej osób, lecz systemem zbiorczym, czyli do wszystkich e-maili jednocześnie. Jeśli pan nie otrzymał to wyślę jeszcze raz indywidualnie do pana. Jeśli jeszcze ktoś z Państwa nie otrzymał ode mnie e-maila na podany przez siebie adres internetowy, to proszę tutaj napisać podobnie jak akcjonariusz ~~merol.
Zaraz wysyłam e-maila do pana ~~danwis54. Mogły nastąpić jakieś przekłamania przy hurtowej wysyłce, chociaż dotychczas było zawsze OK. Dlatego też wkrótce dla całkowitej jasności zamieszczę listę osób od których nie otrzymałem potwierdzenia.
Jestem potencjalnie zainteresowany tylko uważam że powinno się jakoś weryfikować osoby przystępujące, niech podadzą już w osobnej korespondencji zaświadczdnie z DM że mają akcje MSX.
Do ~~drobnego. Nie można uniknąć całkowicie problemu szczura w spiżarni. Myślę jednak, że na następnym etapie selekcji sami zrezygnują, chyba, że zechcą finansować nasze przedsięwzięcie. W takim wypadku przygarniemy ich jak najwięcej. Jestem gotowy wysłać do nich tysiąc e-maili jeśli zasponsorują naszą akcję. Jeszcze trochę cierpliwości.
Panie Łukaszu, ponownie wysłałem e-maila. Jednocześnie informuję, że otrzymałem listę e-maili ok. 10 osób sprzed 2 lat aktywnych wtedy na Forum, na które też wysłałem informację o naszej inicjatywie. Pozdrawiam.