wyniki juz mnie nie interesuja...niech p.K chce w koncu zarobic i kursivo podbije +-2,5 zeta to opuszcze poklad z min.zyskiem:) dlugo za dlugo tu sie kisze po raz 3i i chyba ostatni...
Jeśli wyprowadzą spółkę na prostą , to pole do popisu będzie duże, jeśli chodzi o wzrosty... Ps. Przypomnę ,że kiedyś płacono za 1 akcję ....358,50 zł (2007-06-20)
mówiłem nie wyjeżdżaj mi tu z danymi z wykresów.. nigdy nie płacono 358 zeta za akcję a jedynie 6 zeta z kawałkiem, 358 to jest wartość po splicie ale nigdy nie zawarto ani jednej transakcji po takiej cenie
Logika jest taka - nie ma sprzedaży, nie ma produktów na półkach to nie ma wyników i nie będzie, bo produkty za darmo i za szybko na półkach się nie znajdą. Nie wiem o co chodzi z niby "wałkiem" z Gracją... i przy zakupie i przy sprzedaży Gracji spółka nie wygenerowała strat.... Swoją drogą w mojej ocenie to były bardzo ciekawe transakcje. I na sprzedaży i na zakupie Gracji spółka osiągnęła zyski bilansowo-wynikowe.... będzie jak z Rubikonem... najpierw były niby roszczenia i złe umowy... a później musieli przeprosić... sąd roztrzygnie pewnie kto ma racje... według mnie ta wojna Tuorów z Nowakowską do niczego dobrego spółki nie doprowadzi. Prezes powinien budować wartość firmy - budować udziały rynkowe i wyniki!!!!!! Już jednego specjalistę od mody i urody- pana Urbańskiego już ta spółka miała. Myślał ze kopiowanie rozwiązań z Gino Rossi to jest droga do sukcesu... czy kopiowanie rozwiązań z Bytomia to dobra droga? Czas pokaże... jestem sceptyczna, bo to dwa inne światy, ale może... po efektach- WYNIKACH - poznamy. One są ważne zawsze!
Trzeba jednak pamiętać, ze Kamola pożyczył już wtedy pieniądze, więc powinny one pracować w IIQ. Przecież nie mogło być tak, że ich jedynym zajeciem było przygotowanie do emisji. Jednak coś te wyniki powinny pokazać. Emisji zakończona, czas na efekty.
Prezes miał jeszcze jedno zajęcie oprócz emisji... polowanie na Nowakowską... to niestety źle wróży na przyszłość. To już w tej firmie było.... 2013/2014. Gdyby im dobrze szło to skupiliby się na przyszłości... a tak najwyraźniej zwalanie winy na poprzedni zarząd jest pomysłem na wytłumaczenie się z braku wyników... których moim zdaniem nie będzie ani w Q2, ani Q3, ani Q4.. 2017... chyba, ze na umorzeniach i rozwiązaniach rezerw zrobionych do 2016 roku. Szybciej zobaczymy rezygnacje Prezesa z Zarządu niż wyniki.
Wałek z Gracją to nie jest coś nad czym można przejść do porządku dziennego.
Po wynikach zobaczymy czy nic z tego nie będzie. Można przypuszczać, że przed emisją, która miała trafić w odpowiednie ręce, nikomu nie zależało na pokazywaniu dobrych wyników.
Wskaźnik jest obliczany na podstawie ostatniego raportu, który nie uwzględnia jeszcze wpływów z emisji akcji. Spokojnie, poczytaj więcej i się nie gorączkuj.
ja już mu to tłumaczyłem kilka miesięcy temu że po emisji wskaźnik spadnie do 8 z kawałkiem ale on uparcie swoje , tak samo jak nie chce zrozumieć że nigdy nie było ceny 358 zeta...ktoś mu płaci za sianie takiego fermentu..? czy to tylko skutek niewiedzy i niedouczenia ? podejrzewam celowe działanie bo mu się tłumaczy a on co jakiś czas powtarza swoje...