Nie ma sensu kwilenie i wylewanie żalów na forum. Trzeba znosić z godnością swój los. Ja kupowałem po 18 zeta ale już mi to jest obojętne. Siedzę w latrynie i rozmyślam, że mnie tak zrobili.
Uzasadnienie do podjęcia w/w uchwał: Kwota z pożyczek została przeznaczona na rozwój Spółki, a w szczególności na zakup surowca wraz z kosztami transportu do Polski ze względu na dużą ilość zamówień na II półrocze 2017 i bardzo dużą ilość zamówień na I półrocze 2018r.
ars a pamiętasz, jak Gabriela z działu relacji inwestorskich, łajała inwestorów, jak w panice zaczęli wyprzedawać po 40 zł? Była bardzo surowa, pisząc, że mają uważniej i ze zrozumieniem czytać raporty i wyobrazić sobie wymianę krzyżową po 84 zł :) Przenieśli ją wtedy za to chyba do działu zamówień papieru toaletowego i kostek do kibla.
Dzisiaj, gdy myślałem nad swoim zakupem po 18 złotych, poczułem skurcze. Zacząłem przypominać sobie nerwowo, co jadłem na obiad. Kapuśniak na żeberkach a na drugie fasola po bretońsku. To nie mogło doprowadzić do niczego dobrego. W toalecie odbyłem prawdziwy koncert z prostaty. Gdy siarkowodór się przewietrzył, pomyślałem, że ważne jest, by wisieć godnie.