• TKO Autor: ~nolke [94.42.101.*]
    Hej, czyżby się coś szykowało, info w drodze, ten teoretyczny kurs otwarcia na plusie od kilku dni Wam się wydaje po co jest,
    sondują możliwości wejścia, wiedzą że sąd da zielone światło, mają mieć dobre połroczne sprawozdanie. Coś tam napomkneli o sprzedaży mieszkań, więc kasa musi być, przewidujecie coś. pozdrawiam cierpliwych i wytrwałych akcjonariuszy i innych spekulantów :) nie mroźmy kasy tak jak mi się to tutaj zdarzylo w 2016.
  • Re: TKO Autor: ~jaj [31.187.79.*]
    Sąd dawno chyba dał zielone światło?:) Postępowanie restrukturyzacyjne rozpoczęte?:)
     Działania komorników zostały ograniczone? :)Tak mi się wydaje:) A to powinna być dobra wiadomość :))
  • Re: TKO Autor: ~nolke [94.42.101.*]
    28 k na sprzedaży po 0,7 zł, ktoś blokuje wzrosty taką ilością czy chce się wyzbyć papieru mając jakieś wew informacje ze spółki?
    to jest nieprawdopodobne takie infa a wartość stoi w miejscu, kref mnie zalewa tak zamroziłem głupio kapitał, szkoda czasu i okazji.
  • Re: TKO Autor: ~Hyu [37.248.160.*]
    Tak to bywa na małych spółkach. Patrz duże spółki JSW z 10 zł na 100 zł tam się gra a nie na małych prymitywnych spolkach
  • Re: TKO Autor: ~zohan [46.215.116.*]
    to tylko gra , gdyby było parcie to po mału po pkc , innej mozliwosci nie ma zeby opukac 28 koła ..... ja mam 40 koła i nie pekam , pozdr
  • Re: TKO Autor: ~Nolke [83.8.199.*]
    Nic nie pękam. Tez mam 35 kilo ze srednią o wiele wyzsza i mam nadzieje ze firma pokaze ze ma sie dobrze buduje zarabia i cena pójdzie do gory dając zarobic i odmrozi nam kapital w tej grze. Co to tylko gra dzieki ktorej jakos kazdy chce cos zrealizowac szybciej lub później. Ale tylko gra a zycie plynie poza nurtem GPW.
    te kilo to ja kupiłem, jeszcze 28 takich zapaleńców i ten korek zdejmiemy z 0,7 zł.
  • Re: TKO Autor: ~Hhh [37.248.161.*]
    Trzeba grać na spółkach wig20 a nie tutaj na spółkach małych z durnowatymi prezesami
  • Re: TKO Autor: ~zohan [46.215.38.*]
    dla sportu tutaj ? co robisz w slumsach ? jakies d e w i a c j e ?
  • Re: TKO Autor: ~sdd [194.169.226.*]
    popatrzeć sobie na pośmiewisko na tej spółce ....
    popatrzeć sobie na pośmiewisko na tej spółce ....

Dominik Tarczyński czy co -bo poziom poselski.
    człowieku tak to już jest by ktoś mógł zarobić ktoś stracić musi,

ja tym (w tym sobie)co zamrozili kapitał szczerze współczuje i nie dre z nich łacha,
    z jakąkolwiek ironią bym tego posta też nie porównywał

• Re: TKO Autor: ~Hhh [31.0.69.*]
    Nie no spoko. Warto było w JSW zainwestować przy 10 zł a teraz sprzedać więc dobrze inwestuje się w większe spółki. Chociaż ludzie co kupowali kiedyś na zapisach akcje to dalej są stratni
[x]
INTERBUD -8,58% 1,86 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.