Hej, czyżby się coś szykowało, info w drodze, ten teoretyczny kurs otwarcia na plusie od kilku dni Wam się wydaje po co jest, sondują możliwości wejścia, wiedzą że sąd da zielone światło, mają mieć dobre połroczne sprawozdanie. Coś tam napomkneli o sprzedaży mieszkań, więc kasa musi być, przewidujecie coś. pozdrawiam cierpliwych i wytrwałych akcjonariuszy i innych spekulantów :) nie mroźmy kasy tak jak mi się to tutaj zdarzylo w 2016.
Sąd dawno chyba dał zielone światło?:) Postępowanie restrukturyzacyjne rozpoczęte?:) Działania komorników zostały ograniczone? :)Tak mi się wydaje:) A to powinna być dobra wiadomość :))
28 k na sprzedaży po 0,7 zł, ktoś blokuje wzrosty taką ilością czy chce się wyzbyć papieru mając jakieś wew informacje ze spółki? to jest nieprawdopodobne takie infa a wartość stoi w miejscu, kref mnie zalewa tak zamroziłem głupio kapitał, szkoda czasu i okazji.
Nic nie pękam. Tez mam 35 kilo ze srednią o wiele wyzsza i mam nadzieje ze firma pokaze ze ma sie dobrze buduje zarabia i cena pójdzie do gory dając zarobic i odmrozi nam kapital w tej grze. Co to tylko gra dzieki ktorej jakos kazdy chce cos zrealizowac szybciej lub później. Ale tylko gra a zycie plynie poza nurtem GPW.
Nie no spoko. Warto było w JSW zainwestować przy 10 zł a teraz sprzedać więc dobrze inwestuje się w większe spółki. Chociaż ludzie co kupowali kiedyś na zapisach akcje to dalej są stratni