• do debili z funda ! Autor: ~jack [77.254.224.*]
    Przecież nikt wam już nie sprzeda po 5,12 zł. ten cyrk nie ma żadnego sensu. Ja mam dużo ,ale poniżej 8,zł. nie dostaniecie ani 1-akcji !!! zrozumiano ? zaniżanie kursu NIC wam nie da w naj.czasie jak ruszy skup na liczniku 8 /9 zł lub wyżej. Tak więc walcie się i nadal palcie głupa.
  • Re: do debili z funda ! Autor: ~Picolo [188.146.99.*]
    Musza sie pobawic, poczekac. Nie moga tak od razu pionowo walnac do 12 bo po drodze zbieraja papier z rynku
  • Re: do debili z funda ! Autor: ~jack [77.254.248.*]
    Nic kompletnie nie zbierają ,nie ma wcale K/S .Czasami jak się umówią to wywalą pakieciki i tyle. Tu już prawie drobnych nie ma .Skup 10 % akcji + dywidenda zrobią swoje ,trzeba tylko poczekać. A 12 zł. pewnie ,że będzie. Ja mam dużo ,sporo dobrałem poniżej 3.zł. na emeryturę a tu tak szybko odbiło. W każdej chwili mogę sprzedać z zyskiem ,ale nie mam najmniejszego zamiaru. Pozdrawiam ,będzie O.K>
  • Re: do debili z funda ! Autor: ~DolceVita [87.122.247.*]
    "Przecież nikt wam już nie sprzeda po 5,12 zł. ten cyrk nie ma żadnego sensu".Co Ty piszesz.Po tej cenie mozesz w Austri kupic ile chcesz
  • No to kup 500 000 sztuk ! Autor: ~jack [77.255.224.*]
    po tej cenie. Nikt nie kupuje więc się zastawiają /bawią !!!. Już to przerabiałem i wiem jak wyglądają te głupawe zastawki. Tutaj 2-fundusze robią wszystko czego potrzebują -chcą. I nic kompletnie się nie dzieje. Zobaczymy jaka będzie NATYCHMIASTOWA CENA przy skupie ,raptownie się wszystko zmieni razem z kursem.
  • Re: No to kup 500 000 sztuk ! Autor: ~DolceVita [87.123.188.*]
    https://aktien-portal.at/u_show.php?find=&search=WARIMPEX&x=7&y=6 Wczoraj 24.08.2017 poszlo 79000 po €1.20-1.21 dzisaj cena idzie nawet w dół.Wychodze powoli nie kupuje.
  • Re: No to kup 500 000 sztuk ! Autor: ~DolceVita [87.123.184.*]
    Piszesz ze w Warszawie nikt po PLN 5,12 nie szprzeda,a cena nie idzie w gore.Czyli nie ma chetnych do kupna.Jak postawisz ze chcesz kupic to te fondy beda sie cieszyc.
  • Re: do debili z funda ! Autor: ~jack [62.244.131.*]
    Już takie akcje przeprowadzałem i natychmiast przy popycie kurs do góry. Teraz nie biorę bo mam na maxa i to po cenie 2,21 -3,50 zł. Do przemyślenia ,zdania nie zmieniam. Jedziemy na 8 zł. na początek.
  • ŚWIETNE wyniki i info ! Autor: ~jack [62.244.131.*]
    A kurs stoi w miejscu ,nic kompletnie się nie dzieje a dlaczego ?. Masz odpowiedz . Tu nie ma normalnego obrotu akcjami !!!! już od dawna.
  • Re: ŚWIETNE wyniki i info ! Autor: ~DolceVita [87.123.184.*]
    Masz racje ze w Warszwwie to wszystko jest pod dyktando jak piszesz 2 fondow.Tym bardziej powinnes powinnes mowic lodziom mowidz tak jak ja kupujcie albo sprzedajcie np w austri ale nie picuj ze nie dostaniecie po nizej PLN5,12.jak cena jest po nizej PLN 5,12 do dosana ponizej PLN5,12.Apo za tym pojdzie na okolo PLN 7,12 ale po tem ciezko
    $$$eVita
  • bez znaczenia Autor: ~jack [62.244.131.*]
    cena / zysk 1,7 !!!! która spółka ma takie wskaźniki ??? wk. 0,65. Kto mądry dokupi i to szybko bo za chwilkę pociąg ruszy.. Utrzymują sztucznie -zaniżają kurs bo nikt nie KUPUJE !.
  • Re: bez znaczenia Autor: ~al [84.112.63.*]
    PO 42 zl sprzedawali akcje w ofercie publicznej ???????
  • Re: bez znaczenia Autor: ~DolceVita [87.123.184.*]
    Fakt jest :dobrwe nastroje i inwestor z tajandji.Super!Ale JACK nie pierDOl ze niemozna kupic po jakies tam cenie bo mozna jak nie w Warszaewie to w Wiedniu ale mozna.Jak to czytasz to tak jak bys naganial.Jestes VOLL.ok.KASUJ.Ale co maja myslec ci co maja wejsc w ta akcje ? Lepiej przymlicz.

• WIEM BO SAM KUPIŁEM !!! Autor: ~jack [62.244.131.*]
    Jestem z Badziewiakiem nr.1. od samego początku. A że dostałem w tyłek to później cały czas dobierałem i sprzedawałem żeby zmniejszyć straty aż wyszedłem na swoje -bez strat. Ale nie o tym chciałem napisać -dzisiaj SRC dał nową rekomendację "KUPUJ " I ZMIENIŁ CENĘ Z 1,90 EURO NA 2 EURO !!! i to jest świetne / super info. Pisałem 8 / 9 i widzę że w tym kierunku będziemy zmierzać ,trzeba tylko jeszcze trochę wytrzymać -nie sprzedawać i nie patrzeć na ten cyrk ,który tutaj widzimy. Pozdrawiam Wytrwałych ,będzie lepiej. //// www.src-research.de
  • Re: WIEM BO SAM KUPIŁEM !!! Autor: ~DolceVita [87.123.184.*]
    Ok dlugie gatki nic nie dają.LUZ Luz spokuj daj wszystim tchu .Za parae miesiecy zobaczymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: WIEM BO SAM KUPIŁEM !!! Autor: ~DolceVita [87.122.245.*]
    https://aktien-portal.at/shownews.html?id=48072&s=Warimpex-SRC-erh%26%23246%3Bht-Warimpex-Kursziel-nach-Zahlen-von-1%2C90-Euro-auf-2%2C00-Euro Miales na mysli to?Idzie jak burza w gore.Dzisiaj 31.08.2017 handlowanych 328177Stk
    ale €2 daleko nie wieze.
  • dopiero będzie szło jak 2 burze Autor: ~jack [77.254.224.*]
    a może i nawet 3. W W-u + 6, 71% , 1,288 X 4,26 = 5,48 zł. NO i obroty wzrosły ( to najważniejsze ! ) 328777 szt. poszło. U nas 2 pakiety umówione 100000 i 31 000 zleceń żadnych nie było -siedziałem na notowaniach - trach pach i jest / wymianka !!!. To tak jak ja bym w koszyku ustawił 2-zł. K/S na 100 000 po takiej samej cenie .Z automatu by się zrealizowały po zatwierdzeniu. Proste jak drut ,tu nie ma żadnych przypadków ,tak jak wcześniej pisałem. JA mam zamiar dobrze zarobić a reszta jak uważa ?. Niczego nie rekomenduję ,ale swoje wiem. Pozdrawiam.
  • Re: dopiero będzie szło jak 2 burze Autor: ~je [89.161.75.*]
    Pycha zawsze kroczy przed upadkiem........Jack.
  • Re: dopiero będzie szło jak 2 burze Autor: ~DolceVita [88.130.90.*]
    Co te ludziska takie tympe.W Wiedniu po lekkiej korekturze idzie w gore,a tu obroty prawie nic.Czy oni nie chca zarobic albo odrobic strat.Przeciesz 8PLN-10PLN tuz tuz.
  • od dawna piszę ! Autor: ~jack [77.254.236.*]
    BRAĆ ,nawet teraz jest jeszcze dobra cena. Po 4 / 5 a teraz po 6 nikt nie wyrzuca -bo ni ma już tych akcji na naszym rynku -zostały skupione !!!! już dawno. Wiem co piszę. Nawet po 10 czy 15 nie będzie wielkich obrotów na GPW.
  • Re: do debili z funda ! Autor: ~jack [62.244.139.*]
    jaka pycha ? te akcje na dzień dzisiejszy są warte przynajmniej 12 zł za sztukę a może i więcej. Zobacz na wskaźniki i perspektywy.
  • następny przystanek 1,6 euro ! Autor: ~jack [77.255.236.*]
    PLN. 6,7 -6,80 . 2 -PRZYSTANEK 1,8 e. do końca roku max 1,95 euro. tam się zatrzymamy trochę. Nie wiadomo po jakiej cenie będą sk. akcje ?. Dzisiaj w W-Iu + 7,73 % 1,449 euro. obroty 434 000 szt. to sporo jak na ostatnie czasy. Zresztą analiza tech. pokazuje na podjazd w granice 2 euro -wystarczy popatrzeć. Pozdrawiam wytrwałych i żałujcie ,że nie kupiliście poniżej 3.zł. ba po 2,50 i nawet niżej a ja pisałem ,zachęcałem.
[x]
WARIMPEX 6,09% 2,44 2026-05-08 16:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.