To przede wszystkim spółka uwikłana w wieloletni skup. Skupujący trzyma kurs bo nie jest w jego interesie kupowanie drożej. Jak widać akcji nie brakuje. Pozostaje kupować na minimach, tylko czy teraz mamy minimum?
Dnia 2017-08-17 o godz. 15:39 ~JayD napisał(a): > Na tych poziomach pewnie pojawi się wsparcie, ale czy tym razem go nie przełamiemy, tak do 2,7-2,8? > Czas szykować gotówkę na zakupy... >
Może nie przełamiemy ,powyżej 3 postawiłem parę batoników ,choć z drugiej strony korci by obkupić się po np. 2,15 i zacząć 5 kółko w tym roku..
Przy takiej randze sygnału (odwrócenie trendu śr.term? przy mocnym wsparciu) obrót nie jest konieczny, więc nic nie stoi na przeszkodzie aby uznać te 3,25. (inną sprawą jest specyfika handlowania cooljanem)
Mysle,ze jestes w bledzie.Obrot jest bardzo wazny,ale potwierdzam spolka jest dobra do grania.lubie na niej grac,juz ja 3 razy obróciłem w tym roku.Nie pisz,ze obrót jest mało ważny,jest najważniejszy.Rialem już ja po 3,17 sprzedana po 3,21.To naprawdę dobra spolka do gry,bardzo polecam.
niekończąca się telenowela, jak Moda na Sukces, Klan, Barwy Szczęścia czy M jak Miłość....
Można przez tydzień kursu nie sprawdzać, a jak się spojrzy na ostatnie notowania to się wszystko wie :D Czasem zdarzy się jakiś wystrzał jak "Hanka w kartonach", a po wszystkim kurz opada i ta sama powolna akcja...
Colian - odc. 2645 - Janek nadal skupuje akcje, pomaga mu w tym Erste utrzymując ...