• PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~Pierre [185.156.173.*]
    Planowany parytet 1:15 oznacza, iż za 1 akcję Spółki, Akcjonariusz Spółki otrzyma minimum 15 akcji w nowej emisji podmiotu powiązanego, tj. w spółce Venture capital. Oznacza to, że nawet w przypadku potencjalnej masowej sprzedaży akcji Termo2Power S.A., tacy akcjonariusze nie poniosą ryzyka utraty poniesionych inwestycji.
    Załączam dokumentację dotyczące Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia i zachęcam do udziału w obradach, mając nadzieję, że wspólnie zdołamy odbudować nadszarpnięte zaufanie do Spółki.

A teraz sobie pomyslcie....Mowy nie ma o nowych emisjach czy przydzielaniu nowych akcji podmiotom uprzywilejowanym.Wszyscy traktowani sa równo,obejmując akcje nowego podmiotu w stosunku 1:15...Moim zdaniem jedna akcja nowego podmiotu będzie oscylowała w granicach 10 groszy...Więc jak bedzie sens sprzedawać za tę cenę akcje przez zarząd i osoby blisko związane??W ten sposób zarząd zabezpieczy interes drobnych akcjonariuszy.Moim zdaniem super posunięcie które broni naszych interesów i blokuje masową wyprzedaż akcji do czasu konkretnych zysków i wzrostów cen akcji.A jak Kosiński chce dalej walić akcjami w rynek niech wali za 10 groszy kazdy od niego odkupi....Pozdrowienia dla myslących...
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~aa [193.200.47.*]
    od kiedy to miałoby obowiazywac i do kiedy trzebaby było miec akcje?
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~Pierre [185.156.173.*]
    Zobaczymy na NWZA ale z tego co mówił Prezes okolice wrzesnia,pażdziernika..2017....Pozdrawiam..
  • Re: PARYTET 1:15...NIE CZYTAĆ!!! Autor: ~niedowiarek [89.74.107.*]
    Przecież to bzdury wymyślone przez forumowicza. Nie ma jak tego komentować.
  • Re: PARYTET 1:15...NIE CZYTAĆ!!! Autor: ~Pierre [185.156.173.*]
    Dnia 2017-08-13 o godz. 08:08 ~niedowiarek napisał(a):
    > Przecież to bzdury wymyślone przez forumowicza. Nie ma jak tego komentować.

Przeczytaj sobie maila od prezesa spółki opublikowanego na forum,niedouczony inwestorze i ty chcesz kase na giełdzie zarabiac...a stronke Termo2Power udało ci sie otworzyć????Oj zwykła dzieciarnia....
  • Re: PARYTET 1:15...NIE CZYTAĆ!!! Autor: ~niedowiarek [89.74.107.*]
    Przrcież to była zabawa forumowicza, który z nudów napisał sam te bzdury. Oj dzieciak jesteś.
  • Re: PARYTET 1:15...NIE CZYTAĆ!!! Autor: ~Pierre [185.189.113.*]
    Dnia 2017-08-13 o godz. 08:22 ~niedowiarek napisał(a):
    > Przrcież to była zabawa forumowicza, który z nudów napisał sam te bzdury. Oj dzieciak jesteś.

Możesz mnie nie obrażac???Jeżeli nie masz przekonania co do spółki co tutaj robisz???Wszystko co pisałem ma potwierdzenie w faktach wiec bardzo cie prosze nie siej fermentu i zmień forum na inne...może PBG albo Almę???
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~Kowalski [31.0.83.*]
    Też dostałem tego maiła jako odpowiedz na zadane pytanie... Potwierdzam że parytet był w nim ujęty....
    J.w
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~Welts [37.47.99.*]
    W takiej razie poczekam aż będzie taniej!:)
    Twoje prawo....
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~wer [78.8.65.*]
    Dnia 2017-08-13 o godz. 07:41 ~Pierre napisał(a):
    > Planowany parytet 1:15 oznacza, iż za 1 akcję Spółki, Akcjonariusz Spółki otrzyma minimum 15 akcji w nowej emisji podmiotu powiązanego, tj. w spółce Venture capital. Oznacza to, że nawet w przypadku potencjalnej masowej sprzedaży akcji Termo2Power S.A., tacy akcjonariusze nie poniosą ryzyka utraty poniesionych inwestycji.
    > Załączam dokumentację dotyczące Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia i zachęcam do udziału w obradach, mając nadzieję, że wspólnie zdołamy odbudować nadszarpnięte zaufanie do Spółki.
    >
    > A teraz sobie pomyslcie....Mowy nie ma o nowych emisjach czy przydzielaniu nowych akcji podmiotom uprzywilejowanym.Wszyscy traktowani sa równo,obejmując akcje nowego podmiotu w stosunku 1:15...Moim zdaniem jedna akcja nowego podmiotu będzie oscylowała w granicach 10 groszy...Więc jak bedzie sens sprzedawać za tę cenę akcje przez zarząd i osoby blisko związane??W ten sposób zarząd zabezpieczy interes drobnych akcjonariuszy.Moim zdaniem super posunięcie które broni naszych interesów i blokuje masową wyprzedaż akcji do czasu konkretnych zysków i wzrostów cen akcji.A jak Kosiński chce dalej walić akcjami w rynek niech wali za 10 groszy kazdy od niego odkupi....Pozdrowienia dla myslących...

Ciekawe spostrzezenie,godne uwagi,zreszta juz niedługo sie przekonamy...
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~Welts [37.47.99.*]
    Ja chętnie kupię:), ale po 0,10
    kupisz za tyle po parytecie,nie ma problemu...
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~ino [37.47.51.*]
    A gdzie jest oficjalne info odnośnie tego parytetu?
    Jakoś nie mogę tego znaleźć i nie mam na myśli email-a od prezesa.
    z tego co wiem moze na NWZA 31.08 temat będzie poruszony.....na razie jest oficjalny mail rozesłany po zadymie z zawieszeniem...
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~styropian [89.72.173.*]
    kogo spółka oficjalnie poinformowała takim mailem? kto podał to do oficjalnej wiadomosci?
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~wer [185.189.113.*]
    Dnia 2017-08-13 o godz. 16:04 ~styropian napisał(a):
    > kogo spółka oficjalnie poinformowała takim mailem? kto podał to do oficjalnej wiadomosci?

Mail oficjalny był od prezesa do paru osób po akcji wycofania walorów,między innymi ja tez go dostałem.Sprawdż sobie na forum w starszych wiadomościach i nie męcz juz....A ty chcesz wszystko na tacy...Trochę pracy i trudu sobie zapodaj....
    nie męczę!
    jakis tam mail ktorego dostalo pare osob !!! i to ma byc oficjalna informacja ze spolki?
    od kiedy to forum jest oficjalną stroną społki do informowania akcjonariuszy ?
    rownie dobrze moge napisac ze wczoraj dostalem maila od prezesa z info ze w poniedzialek bedzie środa. ok
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~astir3964 [5.184.234.*]
    Już wcześniej było wspomniane w raportach o tym parytecie. Na WZA mają się tym zająć i tyle. Forum jest po to by zła i dobra informacja ujrzała światło dzienne
    ok.
    moim zdaniem to mydlenie oczu, jezeli z tym mailem to wogole prawda
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~BabciaGandzia [37.47.99.*]
    Styropian, pamiętasz Lecha,leżał na tobie..
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~ino [37.47.57.*]
    W programie nwza nie ma żadnej wzmianki na temat parytetu.
    Jest tylko projekt uchwały odwołania członka RN...
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~Fanpan [37.47.197.*]
    Ja dostałem takiego maila i kilka dni temu wrzuciłem jego treść na forum
  • Re: PARYTET 1:15...znalazłem!!!! Autor: ~ino [89.230.205.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/TERMO2POWER-S-A-Parytet-7503269.html
  • Re: PARYTET 1:15...znalazłem!!!! Autor: ~Welts [37.47.99.*]
    Czyli trza czekać na tanie akcyjki:), myślę że od 0,3 można spokojnie brać
  • Re: PARYTET 1:15...znalazłem!!!! Autor: ~wer [78.8.65.*]
    Dnia 2017-08-13 o godz. 19:48 ~Welts napisał(a):
    > Czyli trza czekać na tanie akcyjki:), myślę że od 0,3 można spokojnie brać

naucz sie liczyć,,,,teraz za 1 akcje płacisz 1 złoty a po wymianie za nia otrzymasz 15 akcji a kazda po 10 groszy...co daje wartość 1,50 czyli na jednej akcji jesteś 50% do przodu,jak tak inwestujesz jak liczysz to ci współczuje...
  • Re: PARYTET 1:15...znalazłem!!!! Autor: ~invest90 [213.199.248.*]
    Dnia 2017-08-13 o godz. 19:58 ~wer napisał(a):
    > Dnia 2017-08-13 o godz. 19:48 ~Welts napisał(a):
    > > Czyli trza czekać na tanie akcyjki:), myślę że od 0,3 można spokojnie brać
    >
    > naucz sie liczyć,,,,teraz za 1 akcje płacisz 1 złoty a po wymianie za nia otrzymasz 15 akcji a kazda po 10 groszy...co daje wartość 1,50 czyli na jednej akcji jesteś 50% do przodu,jak tak inwestujesz jak liczysz to ci współczuje...

ale wer zakłądasz że akcje będą po nominale... a moim zdaniem tam nie dojdą więc akcje po wymianie które będą kosztować 20gr to daje już 3zł teraz 30gr to już 4zł itd... fundusz ma mieć 51% akcji więc będzie chciał na tym zarobic krocie:)
    Dnia 2017-08-13 o godz. 20:48 ~invest90 napisał(a):
    > Dnia 2017-08-13 o godz. 19:58 ~wer napisał(a):
    > > Dnia 2017-08-13 o godz. 19:48 ~Welts napisał(a):
    > > > Czyli trza czekać na tanie akcyjki:), myślę że od 0,3 można spokojnie brać
    > >
    > > naucz sie liczyć,,,,teraz za 1 akcje płacisz 1 złoty a po wymianie za nia otrzymasz 15 akcji a kazda po 10 groszy...co daje wartość 1,50 czyli na jednej akcji jesteś 50% do przodu,jak tak inwestujesz jak liczysz to ci współczuje...
    >
    > ale wer zakłądasz że akcje będą po nominale... a moim zdaniem tam nie dojdą więc akcje po wymianie które będą kosztować 20gr to daje już 3zł teraz 30gr to już 4zł itd... fundusz ma mieć 51% akcji więc będzie chciał na tym zarobic krocie:)

zakładam najmniejszą cene bo o wiekszej nie smiem na razie myslec,tu się będzie wiele niedługo działo....pozdrawiam...
  • Re: PARYTET 1:15...znalazłem!!!! Autor: ~cc [94.254.167.*]
    Dnia 2017-08-13 o godz. 19:58 ~wer napisał(a):
    > Dnia 2017-08-13 o godz. 19:48 ~Welts napisał(a):
    > > Czyli trza czekać na tanie akcyjki:), myślę że od 0,3 można spokojnie brać
    >
    > naucz sie liczyć,,,,teraz za 1 akcje płacisz 1 złoty a po wymianie za nia otrzymasz 15 akcji a kazda po 10 groszy...co daje wartość 1,50 czyli na jednej akcji jesteś 50% do przodu,jak tak inwestujesz jak liczysz to ci współczuje...

co ty pitolisz wer
    a jak kupie t2p po 20 gr to ile bede miał akcji z parytetu?
    5 razy więcej
    to po co mam kupować po 1zł
    nie naganiaj na śmiecia
    Dnia 2017-08-13 o godz. 21:02 ~cc napisał(a):
    > Dnia 2017-08-13 o godz. 19:58 ~wer napisał(a):
    > > Dnia 2017-08-13 o godz. 19:48 ~Welts napisał(a):
    > > > Czyli trza czekać na tanie akcyjki:), myślę że od 0,3 można spokojnie brać
    > >
    > > naucz sie liczyć,,,,teraz za 1 akcje płacisz 1 złoty a po wymianie za nia otrzymasz 15 akcji a kazda po 10 groszy...co daje wartość 1,50 czyli na jednej akcji jesteś 50% do przodu,jak tak inwestujesz jak liczysz to ci współczuje...
    >
    > co ty pitolisz wer
    > a jak kupie t2p po 20 gr to ile bede miał akcji z parytetu?
    > 5 razy więcej
    > to po co mam kupować po 1zł
    > nie naganiaj na śmiecia

a kto ci sprzeda w obecnej sytuacji po 20 groszy???Zeby Kosiński nie wpuścił do obiegu 2,4 miliona akcji,notowania by stały o wiele wyżej..Chyba zmysły postradałeś,dla ciebie smiec a dla mnie perła,kazdy widzi co chce....nie chcesz kupowac twoja sprawa,wiec co tu na forum robisz???
  • Re: PARYTET 1:15...znalazłem!!!! Autor: ~aa [193.200.47.*]
    Dnia 2017-08-14 o godz. 04:00 ~wer napisał(a):
    > Dnia 2017-08-13 o godz. 21:02 ~cc napisał(a):
    > > Dnia 2017-08-13 o godz. 19:58 ~wer napisał(a):
    > > > Dnia 2017-08-13 o godz. 19:48 ~Welts napisał(a):
    > > > > Czyli trza czekać na tanie akcyjki:), myślę że od 0,3 można spokojnie brać
    > > >
    > > > naucz sie liczyć,,,,teraz za 1 akcje płacisz 1 złoty a po wymianie za nia otrzymasz 15 akcji a kazda po 10 groszy...co daje wartość 1,50 czyli na jednej akcji jesteś 50% do przodu,jak tak inwestujesz jak liczysz to ci współczuje...
    > >
    > > co ty pitolisz wer
    > > a jak kupie t2p po 20 gr to ile bede miał akcji z parytetu?
    > > 5 razy więcej
    > > to po co mam kupować po 1zł
    > > nie naganiaj na śmiecia
    >
    > a kto ci sprzeda w obecnej sytuacji po 20 groszy???Zeby Kosiński nie wpuścił do obiegu 2,4 miliona akcji,notowania by stały o wiele wyżej..Chyba zmysły postradałeś,dla ciebie smiec a dla mnie perła,kazdy widzi co chce....nie chcesz kupowac twoja sprawa,wiec co tu na forum robisz???

a dlsczego sprzedawał??:)
    Dnia 2017-08-13 o godz. 19:12 ~ino napisał(a):
    > https://www.bankier.pl/wiadomosc/TERMO2POWER-S-A-Parytet-7503269.html

dzieki ino,wykonałes kawał porządnej roboty,dziękujemy....
  • Re: PARYTET 1:15...znalazłem!!!! Autor: ~ino [89.230.205.*]
    nie ma za ma co ;)
    najbardziej pasi mi ostatni podpunkt :)
    (...)
    - celem jest uzyskanie kryteriów pozwalających na jak najszybsze wprowadzenie Termo2Power na główny parkiet Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie.
    czyli jest szansa na to, że jeszcze w tym roku wejdą na rynek główny? :)
  • Re: PARYTET 1:15...znalazłem!!!! Autor: ~styropian [89.72.173.*]
    a czyli zamiast tej bedzie taka no niezle zmieniaja jak rekawiczki tych inwestorow opedzic sie chyba nie moga
    czyli rozumiem ze dostaniemy akcje jakiegos tam venture capital ktore nawet nie wiemy czy jest notowane na jakiejs gieldzie ?
    ot taki prezent?
    hmmm?
    chyba sie skusze i dokupie nieograniczona ilosc T2P za wszystko taki VaBank!!!
    moja naiwnosc nie zna granic!!! biore za wszystko!!!
    Dnia 2017-08-14 o godz. 00:05 ~styropian napisał(a):
    > a czyli zamiast tej bedzie taka no niezle zmieniaja jak rekawiczki tych inwestorow opedzic sie chyba nie moga
    > czyli rozumiem ze dostaniemy akcje jakiegos tam venture capital ktore nawet nie wiemy czy jest notowane na jakiejs gieldzie ?
    > ot taki prezent?
    > hmmm?
    > chyba sie skusze i dokupie nieograniczona ilosc T2P za wszystko taki VaBank!!!
    > moja naiwnosc nie zna granic!!! biore za wszystko!!!

najpierw kup akcje a potem sie wypowiadaj...golcu.....widze żal du...ko ściska....ale taka rola dawców ....
    Dnia 2017-08-13 o godz. 20:56 ~ino napisał(a):
    > nie ma za ma co ;)
    > najbardziej pasi mi ostatni podpunkt :)
    > (...)
    > - celem jest uzyskanie kryteriów pozwalających na jak najszybsze wprowadzenie Termo2Power na główny parkiet Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie.
    > czyli jest szansa na to, że jeszcze w tym roku wejdą na rynek główny? :)

całkiem rozsadna uwaga z która całkowicie sie zgadzam...chyba bez flaszki sie nie obejdzie....
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~elhombre2017 [91.233.184.*]
    to co jutro zwala pod parytet aby dojsc do 10 gr ...heh
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~Kowalski [31.0.82.*]
    A kto ci się pozbędzie akcji za tak śmieszną cenę???? Zejdź na ziemię...
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!!Ponowienie.... Autor: ~wer [78.8.65.*]
    > Planowany parytet 1:15 oznacza, iż za 1 akcję Spółki, Akcjonariusz Spółki otrzyma minimum 15 akcji w nowej emisji podmiotu powiązanego, tj. w spółce Venture capital. Oznacza to, że nawet w przypadku potencjalnej masowej sprzedaży akcji Termo2Power S.A., tacy akcjonariusze nie poniosą ryzyka utraty poniesionych inwestycji.
    > Załączam dokumentację dotyczące Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia i zachęcam do udziału w obradach, mając nadzieję, że wspólnie zdołamy odbudować nadszarpnięte zaufanie do Spółki.
    >
    > A teraz sobie pomyslcie....Mowy nie ma o nowych emisjach czy przydzielaniu nowych akcji podmiotom uprzywilejowanym.Wszyscy traktowani sa równo,obejmując akcje nowego podmiotu w stosunku 1:15...Moim zdaniem jedna akcja nowego podmiotu będzie oscylowała w granicach 10 groszy...Więc jak bedzie sens sprzedawać za tę cenę akcje przez zarząd i osoby blisko związane??W ten sposób zarząd zabezpieczy interes drobnych akcjonariuszy.Moim zdaniem super posunięcie które broni naszych interesów i blokuje masową wyprzedaż akcji do czasu konkretnych zysków i wzrostów cen akcji.A jak Kosiński chce dalej walić akcjami w rynek niech wali za 10 groszy kazdy od niego odkupi....Pozdrowienia dla myslących...

• Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~wer [81.168.168.*]
    >

mysleć...promocja dobiega końca.....
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~gatto [37.248.166.*]
    http://krs-pobierz.pl/green-nanotech-ventures-i6709401

Ciao Amigo
  • Re: PARYTET 1:15...CZYTAĆ!!! Autor: ~Xxxx [5.172.255.*]
    Ale bajeczka :)
    Czyzby juz dzisiaj byl Prima Aprilis ?
[x]
COREY 13,17% 0,42 2026-05-08 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe