• dołowania Autor: ~zły [62.182.150.*]
    Od kilku dni - przygladając się niektórym zleceniom w/g moich spostrzeżeń wyraznie widac , iz komus zależy na niskiej wycenie. Celowe dołowanie kursu śmieciowymi zleceniami i niby wywalanka , ale chyba ustawiona i kontrolowana .Przeważnie po takich zabiegach i "nażarciu" kombinatora kurs ostro ruszał do góry . Zobaczymy , co tym razem ? Ja nie widzę przesłanek do spadkow , ale obserwuję wyrazne kombinacje. A jakie jest Wasze zdanie - Pozdrawiam
  • Re: dołowania Autor: ~Abc [195.189.88.*]
    Ewidentnie. Ciekawe czy utrzymają czerwień dziś. Ja myślę że znak sygnał ruszy koło 15tej (oczywiście mogę się mylić)
  • Re: dołowania Autor: ~Baltazar [37.128.84.*]
    Fakt dziwnie to wygląda, jakiś czas temu fundy wymieniły się dużymi pakietami akcji przy kursie 35-36. Być może nowy właściciel jest bardziej agresywny i chce zbić kurs aby dokupić. Pytanie jest więc jaki kurs jest dla nich docelowy, czy jest to 30 czy może 25? Osobiście skłaniałby się do poziomów poniżej 30, ponieważ wtedy dopiero wystąpi panika ulicy. Przy kursie powyżej 30 wszyscy trzymają i nie ma co zbierać. Zobaczymy, dla zdrowia psychicznego przydałyby się jakieś dobre wieści ze spółki, inaczej spadający kurs i brak informacji nie wróżą dobrze.
  • Re: dołowania Autor: ~otco [130.185.237.*]
    Chodzi o popyt . Spółka 1.5 mld kapitalizacji spada o 3% po transakcjach na 40 K pLN. Faktycznie dziwnie to wygląda, ale i tak tutaj najważniejszy jest rozwój. Będą efekty tego rozwoju to kurs będzie w przyszłości znacznie znacznie większy, i ci co maja akcje sie wzbogacą. Takie są zasady inwestowania na rynku.
  • Re: dołowania Autor: ~qqlek [188.137.111.*]
    dlaczego jest TKO? nie było wideł przecież
  • Re: dołowania Autor: ~melon [46.238.241.*]
    głupoty piszecie, kiepsko to wyglada spolka nie mam mocy juz, infa jakies tam ida a kurs nie , mul i tyle
[x]
CLNPHARMA -0,47% 21,20 2026-05-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.