Ja tu jestem cały czas ,ale o tym SYFIE już nie mam siły pisać ,złodziej chce resztę zebrać poniżej 5.zł. przecież tu już żadnych fundów nie ma !!!. Zostali Drobni + joSSek . I niestety nikt się już nie interesuje kursem akcji Badziewiaka. Kurs musi z czasem urosnąć na 100% chyba ,że złodziej skupi po tych skandalicznie niskich cenach ???. Trwa wojna / wyniszczenie /zniechęcenie do tych akcji. Ja osobiście trzymam ,nie sprzedałem ani 1-akcji. Niech się wali i spada na drzewo ,tak jak pisałem wcześniej !!!! kiedyś nasza kasa z niewypłaconej dywidendy musi się pokazać -NO i jest ,skup 10 % akcji. To SKANDAL i syf do 2.
Wygląda na to że kasa z niewypłaconej dywidendy przeznaczona zostanie np. na skupienie przez jwc około 2mln. naszych akcji po około 5pln(jwc ma skupić akcji za ok. 10mln. pln.) a reszta zostanie w jwc które docelowo niestety może w 100% wrócić do józka, który za 1 akcje chyba nie ma ochoty zapłacić więcej niż 5,2pln.
Wiem że jest nierealne ale: jakiś fundusz/inwestor powinien ogłosić wezwanie na 10,1% akcji jwc po np. 5,3pln - akcje są spokojnie warte więcej a skupienie ponad 10% akcji uniemożliwiłoby józkowi wycofanie spółki z gpw i przymuszenie drobnych inwestorów do pozbycia się akcji dużo poniżej faktycznej wartości.
Tu wszystko jest możliwe ,nawet to co nie jest możliwe. Jaki właściciel " takie i notowania -wartości.. Niestety ,trzeba czekać ,akcje są dużo więcej warte ,ale joSSkovi nigdzie się już nie śpieszy. Pozdrawiam Wytrwałych .