• Co dalej ? Autor: ~Tomek [31.0.33.*]
    Co dalej,czy coś z tego jeszcze będzie,
  • Re: Co dalej ? Autor: ~Dex [89.79.29.*]
    Nie, sprzedaj akcje i przestan zamarwiac sobie ta spolka glowe. Jak spadnie w okolice 10 gr rozwaz zebranie w celach spekulacyjnych ale mozesz zostac ubrany.
  • Re: Co dalej ? Autor: ~zz [46.20.61.*]
    było po 2zł
    żal ,że się nie sprzedalo a  a było po 2zł
    żal ,że się nie sprzedało no i właśnie co dalej?
    ależ mi się napisało bez ładu i składu
  • Re: Co dalej ? Autor: ~mimi [165.225.72.*]
    Nie pękać mięczaki :)
    Ty nie pękasz od 2zł ?
  • Re: Co dalej ? Autor: ~calm_down [91.230.8.*]
    zamknij PC i wróć za jakiś czas.... Jeśli kupiłeś za 2, to wyrzucać teraz to byłby istny akt desperacji....
  • Re: Co dalej ? Autor: ~Mimi [165.225.84.*]
    Zacząłem kupować od 37 w dół. Nie pękam, bo wiem, że ta spółka wróci wcześniej, czy później na normalne poziomy. Dla mnie liczą się ceny po jakich szło do Eurovilla, dużo ktoś pozbierał z rynku, to nie było żadne upychanie ani sztuczne obroty, a które były ogromne, jak na ten walor. Ten, kto to kupował, a i sama Eurovilla, będzie wcześniej, czy później chciała sprzedać za więcej (czyli 60gr plus). Nie wiadomo kiedy, ale zarobię i to sporo, a kto sprzeda teraz dużo straci. Ja jeszcze dobieram przy tych poziomach i się specjalnie nie martwię.
  • Re: Co dalej ? Autor: ~Tomek [79.186.249.*]
    Czy Ty się dobrze czujesz ?
  • Re: Co dalej ? Autor: ~Mimi [83.22.141.*]
    https://m.bankier.pl/static/att/emitent/2017-06/Zawiadomienie_EuroWilla19.06.2017_201706191599174785.pdf
    Eurovilla kupowała po 75 gr w czerwcu, wcześniej po 1,30 zł, z rynku też zbierali. To nie ulica brała takie ilości z rynku. Wcześniej, czy później ruszy porządnie. Czuję się doskonale, a ty?
  • Re: Co dalej ? Autor: ~dex [89.79.29.*]
    A czym zapłacili za te akcje po 75 gr, gotowka czy potrącenami zobowiązań - to wiedzą tylko oni. To tylko moje czarno widztwo ale komunikatu o zejściu też przecież mogli nie podawać i wysypać trochę akcji w rynek. Mało to było takich firm na NC?

Wiadomo jak na razie, że:
    - ceny mają nie konkurencyjne względem stacji w pobliżu,
    - spada sprzedaż ilościowa w litrach,
    - spada ilość klientów,
    - krótko terminowo będzie z tego dodatni przepływ finansowy, długo terminowo dalszy odpływ klientów.

Do czasu aż biznes nie wróci na poprawne tory, duży wolumen sprzedaży, wzrost klientów przy zachowaniu rentowności ta spółka będzie się kisić, przyjdzie mały kryzys zobaczymy tu dalsze spadki w okolice 10 groszy oraz wymrze jakakolwiek płynność na walorze.

• Re: Co dalej ? Autor: ~Marko [31.179.72.*]
    A co to jest Eurovilla? To takie same dziady jak momo, powiązane z nimi biznesowo. miliony wyprowadzone ze spółki bez konsekwencji. Tutaj powinien być prokurator a nie europejskie wille.
[x]
MOMO -25,00% 0,03 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.