Już trzeci rok z rzędu zaniżają przed odpałem. Zaniżają tak od 51 zł. Pamiętacie, co tu się działo? Domy zastawiali, matki, dzieci... SamuL, ten, któremu puściły lewary, zapowiadał, że gdy spadnie do 40 zł (choć to niemożliwe) weźmie kredyt pod zastaw domu. Ziolo, trzymał żelazny pakiet, mk_gda naganiał jak oszalały a Sławek z sitwy wrocławskiej pisał peany na część prezesa. Jazda na 51 zł, była możliwa, bo Zarząd zapodał prognozę zysku na ... 30 milionów (!) z której się później rakiem wycofał.
To był jeden z bardziej udanych skrótów myślowych. O zakupie laguny nie wspominając.
Dzięki, za przypomnienie małej historii exx. Piękne czasy jak było po 51 miałem wtedy te akcyjki. Dobrze wyszło,że spadło nie wiem, ale wiem, że mam teraz 4 razy więcej tanich akcji niż mogłem kupić w latach 13-14. Wniosek prosty dokupuję bo nie spada, boczniak mała szansa na wybicie dołem bardzo duża na wyjście górą.
Już dwa miesiące trwa Expo ,a i okazało się zainteresowania żadnego,a takie to wkusne miało być otwarcie na świat,a okazało się że ten popiół,nie jest nikomu potrzebny,bez niego też produkowali farby i samochody,jeśli znam się na medycynie to po moim was uświadomieniu kurs nabierze rumieńców,czyli ostro w s>>>,zupełnie na czczo i bez znieczulenia.z inwestorskim pozdrowieniem-niech krwisty klocek ma was w nieustającej opiece.
Dnia 2017-08-08 o godz. 06:13 ~zwąszyłem_mocz napisał(a): > Idzie wielka obniżka, zwana wielką wyprz. > > Wcięło zamówienia i odbiory, więc kurs wraca do obory!
Krzysinku, zluzuj lędźwie, odpręż się w sławojce. Czy to jest jego wina, że dałeś się nabić na hak po 18 zeta? On wręcz ostrzegał przed tak niemądrym działaniem, więc ma prawo ponabijać się z ciebie. Ogarniasz?
Widać,że moje nauki nie poszły w las , wzięliście je sobie głęboko do serca,już jest krwisto,.z inwestorskim pozdrowieniem-niech krwisty klocek ma was w nieustającej opiece.
Ja się juz poddaję. To nie może tak wiecznie trwać! Ile można znosić te puste obietnice, nieprzerwane spadki i wszechobecny chlupot labrygi? Jutro pogonię te kwity i o nich zapominam!
Ale oni myślą, że tym razem będzie lepiej. Tylko jak, skoro Astana ciupie na stracie. Prawie 6 milionów za pół roku! To pod co to ma rosnąć? Pod te dwa liściki do akcjonariuszy?