spekula rozbuja kurs wzrosty skusza naiwnych którzy zostaną z akcjami.Bez fundamentow ta niebezpieczna zabawa niewielu przyniesie korzyśc,co kto lubi.Ryzyko ma swoja cenę
dla pewnych spółek to niestety koniec kariery, tutaj dzień , tydzień , rok nic nie zmieni , im wcześniej się pogodzicie z faktem że to nie trafiona inwestycja tym szybciej znikną złudzenia o tych mających nastąpić wielkich wzrostach, szkoda czasu i nerwów. Ja osobiście żyłem złudzeniami że lark w końcu odbije i dopuściłem do straty 90% ale przykra nauczka nie poszła w las. Bezwzględne cięcie strat na poziomie maksymalnie minus 20 % stało się dla mnie regułą numer jeden w inwestowaniu na giełdzie.
ps. potrzebuję tutaj zobaczyć 5 zł aby być na "0" ;)
pociąg pędzi donikąd, przed scaleniem spadek z 0,77 - 0,14 (-81,81%) , po scaleniu 1,40 - 0,46 (-67%) , toż to super spółka he he , krawiec naszykował ciepłe ubranka na co najmniej kilka kolejnych zim
ale koniec żalosny.Polskie firmy nie radza sobie zkonkurencją zachodnia ,lata okupacji i rzady komunistow zrobily swoje.Szkoda bo marki technologiczne sa nam potrzebne