kiedyś napisałem "k..wa raz się żyje kupuje po 1,18" ... dla tych co od razu wiedzieli ze to ściema - szacun ! dla pozostałych - złośliwych życzę powodzenia - zresztą ostrzegałem żeby tego nie tykać a prawda jest taka ze kupiłem po 0,43 a sprzedałem po 1,08 ! do matoła - dobrze się podpisujesz to pasuje do ciebie ! ale wejdę tu po raz drugi tyle ze nie drożej niż po 0,43 !!!
DZIECIAKU NA LIZAKA ZAROBIŁEŚ TO SIĘ CIESZ NASTĘPNYM RAZEM MOŻESZ STRACIĆ.KOGO TO INTERESUJE PO ILE KUPIŁEŚ I PO ILE SPRZEDAŁEŚ.NAUCZ SIĘ POKORY A NIE CHWALENIA SIĘ WIESZ CO TO NARCYZM GIĘŁDOWY? JA KUPIŁEM PO 0.30 A SPRZEDAŁEM 1.28 BRZMI TAK SAMO IDIOTYCZNIE JAK TWÓJ WĄTEK.BEZ ODBIORU.
Kolego ~nowy z Tobą coś chyba nie dobrze jest .... :-)))) to co piszesz to ani śmieszne ani mądre.... :-)))) może powinieneś z kimś o tym porozmawiać zanim wstawisz taki tekst znowu .... :-))))
widzicie jaka z was żółć tryska ! a mówicie że przeze mnie przejawia złość. możecie wierzyć lub nie mam to w głębokim poważaniu. forum jest po to żeby pisać.
Dnia 2017-07-26 o godz. 15:09 ~nowy napisał(a): > kiedyś napisałem "k..wa raz się żyje kupuje po 1,18" ... > dla tych co od razu wiedzieli ze to ściema - szacun ! >
Wlasnie sie przyznales, ze jestes zwyczajnym KLAMCA