• zmiany, zmiany, zmiany Autor: ~Alojz [46.169.87.*]
    No No, tego sie nie spodziewałem. Nowi inwestorzy dalej dokupuje akcje i płaca dużo więcej niz w ofercie sprzed kilku miesięcy.
  • Re: zmiany, zmiany, zmiany Autor: ~Inwestor [83.4.149.*]
    Dzieje się w Spółce. Nowi inwestorzy dokupują akcje (czytaj - wierzą w przyszłość Firmy), a Dotychczasowi sprzedają ale zwrotnie pożyczają (cześć z Nich) pieniądze do Spółki (czyli raczej też dobrze oceniają perspektywy).
    Martwi tylko niska płynność. Tłumacze to większym zatowarowaniem na sezon jesień-zima według nowych już zasad (kupno bezpośrednio od producenta, bez pośrednictwa).  
    Ciekawy jestem wyników IV kw. br. a przede wszystkim I kw. 2018. Wówczas będzie można dopiero ocenić, czy Spółka faktycznie ma przed sobą dobre perspektywy.
  • Re: zmiany, zmiany, zmiany Autor: ~Eron [82.139.20.*]
    4 zl przebije na stale to bede myslal o kupnie.Narazie jest w trendzie spadkowym
  • Re: zmiany, zmiany, zmiany Autor: ~Aloiz [46.169.87.*]
    Tenisistka sprzedała wiec nie bedzie z jej strony podaży, szykuj kasę bo 4 zł moze byc szybciej niz myślisz :-)
  • Re: zmiany, zmiany, zmiany Autor: ~Drob [178.42.106.*]
    Ile sprzedala? 200 tys ,
    Ma jeszcze 1.8 mln razem z corka. Podziel sobie sredni obrot na dni sesyjne.
  • Re: zmiany, zmiany, zmiany Autor: ~Aloiz [46.169.87.*]
    W mojej ocenie sprzedała tyle ile bedzie jej potrzebne w najbliższym roku, resztę jesli w ogóle, to bedzie sprzedawać w przyszłości i juz na pewno po innej (wyższej) cenie. Najważniejsze ze sprzedając 200 tys innemu dużemu akcjonariuszowi nie powinna wyrzucać na sesjach po kilka tys akcji. według mnie podaż sie wyczerpuje.
[x]
INTERSPPL -7,87% 0,56 2025-09-23 17:01:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.