Lepiej kupuj zlote monety nbp 100 zł i 200 zł...jak dobrze poszukasz to znajdziesz w cenie spot... Jak dorzucisz ok200zł do masz monete 15.5 g au 900 o nakladzie do 2500... Kto wie moze kiedyś niski naklad wpłynie na cene.,. Ladna moneta cieszy oko a sztabka...hmm ale wybór należy do ciebie..pozdrawiam i napisz co kupiłeś
kalkulator w reke i liczymy bulionowka czyste złoto 31 gram w cenie 4800zł wychodzi 155zł za gram czystego złota wyroby złote o próbie 585 w cenie 95zł za gram to jakies 162zł za gram czystego złota bulionówka to rozpoznawalny finalny produkt a wyroby ze złota to jednak tylko złoty złom ja zdecydowanie polecam bulionówki o sztabkach raczej zapomnij bo często to pozłacany wolfram
Witam. Najlepiej otworzyć sobie konto np. iForex Kupić kilka uncji Au i po problemie.. Obiecuje wam że uncja jeszcze w tym roku przebije szczyty z poprzedniego roku Narka
Zawsze warto podpytać specjalistów, ja polecam Ci zasięgnąć informacji w link – myślę, że dobrze na tym wyjdziesz. Sama wycena jest bezpłatna, a wiedzą co robią i znają się na rzeczy.
Jeśli kupowac to tylko prawdziwe złoto a nie papier bo papier sprzedają żeby na tobie zarobić , zbić cenę i wcisnąć makulaturę coś jak AmberGold.. Z wyrobów tylko monety bulionowe , chroni je fakt że są pieniądzem z nominałem, to za podrobienie 25 lat, kórym można się posługiwać jak pieniądzem i wozić wszędzie ze sobą, podając wartość jak na monecie, a do tego są bez watu i z czystego złota to płacisz za złoto, a nie za miedź.