• tu jest potencjal na lata Autor: ~Greg [85.115.33.*]
    https://www.pb.pl/smietnik-to-nie-miejsce-dla-elektroodpadow-866897 

Zakladajac,ze Elemental jest troche bardziej zaawansowany technologicznie to powinni miec dobrze w nadchodzacych latach. Ja tam widze 10 zl w 2020.
  • Re: tu jest potencjal na lata Autor: ~ssdssd [83.7.171.*]
    Ta spółka odnoszę powoli wrażenie że nigdy nie będzie kosztowała nawet 5 złociszy. Rynek gigantyczny z wielkimi perspektywami a ta pseudo spółka która doprowadza mnie do szału zachowuje się jak potencjalny śmieciuch. W sumie śmieciuchem jest...

Ciekawe czy przypadkiem w najbliższych miesiącach nie ogłoszą np skupu własnego a to już będzie gwóżdz to trumny na kursie.

Ewidentne blokowanie kursu a nawet systematyczne kilku groszowe "gotowanie żaby" tak aby przypadkiem drobny się nie wystraszył gwałtownych ruchów. Śmierdzi tu okropnie łajnem z daleka. Po prostu wielki betonowy kloc nie do ruszenia. Osobiście czekam do końca września i oddaje ze stratą w bardziej wytrwałe ręce. Szkoda moich nerwów na tego gniota stulecia.
  • Re: tu jest potencjal na lata Autor: ~Greg [213.236.65.*]
    Też tak na to patrzę. Osobiście nie rozumiem czemu kurs tak stoi. Przecież patrząc na wyniki, perspektywy, ceny metali itd.to ten papier powinien więcej kosztować. Jedynym wytłumaczeniem jest brak budowania wartości dla akcjonariuszy lub rzeczywisty wykup przez kogoś w pewnym momencie.
    Tu nie będzie nigdy dobrze. Powoli dostrzegam przerost formy nad treścią. Giełda nie dla niej. Niech to ściągną z notowań bo GPW to tylko kula u nogi dla tej śmieć-spółki.
  • Re: tu jest potencjal na lata Autor: ~Ab [193.109.212.*]
    Idzie jak burza.....szkoda tylko że na południe
    To będzie prawdziwy tytuł posta tylko zapomniałeś dodać:

Tu jest potencjał na lata SPADKÓW !!!

Bleeeee
  • Re: tu jest potencjal na lata Autor: ~Ad [83.26.252.*]
    Odpowiadasz sam sobie ... dobre. Myślisz, ze użyjesz dwóch adresów i wszystkich zrobisz w c..
  • Re: tu jest potencjal na lata Autor: ~Nick [217.11.133.*]
    2 lata tu siedze i 2 lata kiszonki czekając na boom! Ten boom jedynie JESZCZE trzma tu ludzi przy tej spółce. Nie znany jest dzień ani godzina gdzie tu może być coś fantastycznego dla akcjonariuszy...

Ale póki co mam wrażenie że szefostwo robi z akcjonariuszy w bardzo tani dla nich sposób "inwestorów" ich pomysłów. Spoko na tym to polega tylko że jest tu duże ALE inwestorów czasem trzeba nagrodzić za zaufanie i cierpliwość...
    A tu ani dywidendy ani wartość akcji nie idzie do góry.

Na moje: relacje inwestorskie na lini zarząd - akcjonariusz bardzo słabe.
    Podbitka kursu 4,64 zł żeby drożej wyemitować - zostawie lepiej to bez komentarza...
    Jeszcze miałbym pare rzeczy do zarzucenia tej spółce ale co mi to da...
    Szczęście że kisze się tu z niewielką stratą.

• Re: tu jest potencjal na lata Autor: ~Greg [82.170.173.*]
    Sadzicie, że będzie emisja, aby sfinansować podbój jarskiego?

Tak serio, w którą stronę to zmierza?
  • Re: tu jest potencjal na lata Autor: ~ssdssd [82.177.67.*]
    Do piekła podąża. Parę oboli na oczy i do Hadesu z dziadostwem...
  • Re: tu jest potencjal na lata Autor: ~ssdssd [83.27.139.*]
    W tej fali spadków witamy na stałe 2 zł z przodu i to na długo....
  • Re: tu jest potencjal na lata Autor: ~Greg [188.207.120.*]
    Ssdssd czy jak Ci tam, jeśli uważasz papier za lipny to go sprzedaj i przestań takie pierdoły pisać. Chyba, że nie masz i chcesz kupić taniej to nakręcaj ludzi na dalsze spadki.

Technika wygląda słabo, ale pamiętajmy, że parę dni temu poszło 10 % papiera w jeden dzień po 3.2, więc czemu miałoby spadać dalej?
  • Re: tu jest potencjal na lata Autor: ~ssdssd [188.146.101.*]
    Papier mam choc nie tyle ile kiedys. Ostatnio czesc oddana ze strata bo uwazam ze ponizej 3zl kupie i moze cos odrobie na smierdzielu. A to ze ktos kupil po 3.2 to swiadczy o tym ze juz nie bedzie spadac? Zawsze na gruba rybke znajdzie sie grubsza. To ze tak pisze to wyraz mojego afrontu do spolki. Gdyby mozna bylo grac tu na krotka to spewnoscia bym zajal taka pozycje i sie obrocil z pozycja...
[x]
ELEMENTAL 0,00% 2,42 2020-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.