• Niedoczekanie Wasze Autor: ~Pozdrek [5.60.243.*]
    "Niedoczekanie Wasze" na tych poziomach możecie spokojnie nawet zawiesić notowania Panie "kierujący".
  • Re: Niedoczekanie Wasze Autor: ~ISE [188.146.168.*]
    wlasciwie tak samo jak na MMakers. tutaj ruchy sporadyczne, zero informacji ze spolki. raporty Kopiuj wklej i nie wyglada ze cos sie tutaj w najblizszym czasie zadzieje. moze pod koniec roku jak cos sie zadzieje w wyniku wspolpracy z ta inna firma. choc watpie. zamrozony kapital niestety...
  • Re: Niedoczekanie Wasze Autor: ~Xyz [5.60.243.*]
    każdy ma swoje zdanie. Czasem nawet zamrożenie kapitału jest lepsze niźli jego gdzie indziej nie do końca trafne zainwestowanie lub nawet skonsumowanie zatem moge okreslić takie zamrożenie mianem zysku :-)). Jeść nie woła dla mnie nie to ile Grupa i pilnujący kursu Ludzie zjadający swój ogon (swoje wystawione akcje na S) i w drugą mańke wyrzucający sobie na ile dyktują poziom ceny a to ile dla mnie spółka jest warto o czym jestem przekonany nie wnikając w źródła moich przekonań.
    pozdro zysków życzę i dużej, dużej, dużej cierpliwości albo rozsądku niektórym a i zysków przy tym niezmiennie.

• Re: Niedoczekanie Wasze Autor: ~ISE [188.146.168.*]
    xyz zgadzam sie z toba. ja caly czas wieze w ta firme choc byloby fajnie gdyby troche wiecej informacji dali i trzymam zamrozony kapital :)
    Zyskow zycze rowniez
  • Re: Niedoczekanie Wasze Autor: ~Xyz [5.60.243.*]
    Dzięki, choć poza zyskiem na giełdzie nie szukam poklasku to tak na wstępie, na porażki jestem zawsze gotów i przyjmuje je z pokorą byle bym z nich wyciągał wnioski bo na ich powtarzanie sam przed sobą i ze sobą się nie godzę to przychodzi mi z trudem ale nie o moim portrecie psychologicznym tu miała być mowa. Odnosząc się jednak w skrócie czasem brak informacji odczytuje jako "informacje". Giełda to bardziej psychologia tłumu a wskaźniki i dane finansowe są tylko narzędziem dla tych chcących je akurat instrumentalnie wykorzystać albo do odkupienia albo do wywalenia.
    Pozdrawiam
  • Re: Niedoczekanie Wasze Autor: ~ted123 [109.231.52.*]
    nikt nie broni kursu to można straszyć spadkiem ale po co i tak nikt nie sprzedaje
  • Re: Niedoczekanie Wasze Autor: ~REX [195.177.86.*]
    podaż wisi, kurs może się obsunąć do bazy
  • Re: Niedoczekanie Wasze Autor: ~Aha [188.146.9.*]
    Tez czekam z odbieraniem. Pozdrawiam.
  • Re: Niedoczekanie Wasze Autor: ~Xxx [217.67.209.*]
    to jest już kilku chętnych na akcje tylko słabo sypią ale przyjdzie czas, że zjedzie niżej widać trend wystarczy a w dodatku wystarczy, że RN znowu zechce się poddać pod głosowanie nowe emisje lub inne rośliny i czasopisma. czekamy zatem Pozdrawiam również
[x]
LUKARDI 19,21% 0,42 2026-05-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.