wlasciwie tak samo jak na MMakers. tutaj ruchy sporadyczne, zero informacji ze spolki. raporty Kopiuj wklej i nie wyglada ze cos sie tutaj w najblizszym czasie zadzieje. moze pod koniec roku jak cos sie zadzieje w wyniku wspolpracy z ta inna firma. choc watpie. zamrozony kapital niestety...
każdy ma swoje zdanie. Czasem nawet zamrożenie kapitału jest lepsze niźli jego gdzie indziej nie do końca trafne zainwestowanie lub nawet skonsumowanie zatem moge okreslić takie zamrożenie mianem zysku :-)). Jeść nie woła dla mnie nie to ile Grupa i pilnujący kursu Ludzie zjadający swój ogon (swoje wystawione akcje na S) i w drugą mańke wyrzucający sobie na ile dyktują poziom ceny a to ile dla mnie spółka jest warto o czym jestem przekonany nie wnikając w źródła moich przekonań. pozdro zysków życzę i dużej, dużej, dużej cierpliwości albo rozsądku niektórym a i zysków przy tym niezmiennie.
xyz zgadzam sie z toba. ja caly czas wieze w ta firme choc byloby fajnie gdyby troche wiecej informacji dali i trzymam zamrozony kapital :)
Zyskow zycze rowniez
Dzięki, choć poza zyskiem na giełdzie nie szukam poklasku to tak na wstępie, na porażki jestem zawsze gotów i przyjmuje je z pokorą byle bym z nich wyciągał wnioski bo na ich powtarzanie sam przed sobą i ze sobą się nie godzę to przychodzi mi z trudem ale nie o moim portrecie psychologicznym tu miała być mowa. Odnosząc się jednak w skrócie czasem brak informacji odczytuje jako "informacje". Giełda to bardziej psychologia tłumu a wskaźniki i dane finansowe są tylko narzędziem dla tych chcących je akurat instrumentalnie wykorzystać albo do odkupienia albo do wywalenia. Pozdrawiam
to jest już kilku chętnych na akcje tylko słabo sypią ale przyjdzie czas, że zjedzie niżej widać trend wystarczy a w dodatku wystarczy, że RN znowu zechce się poddać pod głosowanie nowe emisje lub inne rośliny i czasopisma. czekamy zatem Pozdrawiam również