• Pojawił się raport Autor: ~Jarek [145.239.80.*]
    Pojawił się nowy raport link coś z tego będzie?
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~neo [88.156.121.*]
    Jak prezes ucieka z okrętu to nie może być dobrze...a może chce wypłacić zaległe pensje byłym pracownikom?
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~I3dd [78.154.69.*]
    Ciekawe Kto przytulił to 200K ???
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~Fanpan [109.241.252.*]
    Inwestor - nie czytali komunikatu?
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~regie1 [93.89.196.*]
    Zawiadomienie w trybie ustawy o ofercie publicznej
    show time :)
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~fido [37.47.13.*]
    Bardzo dobra wiadomość! Oddać władzę w ręce umiejących i mających możliwość rozwinięcia przyszłościowe biznesu. Rynek długo czekał na tę informację!:) Jutro duży plus na mój krzywy nos...
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~Kier [31.0.33.*]
    A dlaczego tylko 200K ?
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~neo [188.123.222.*]
    Dlatego, że za dużo chętnych na tę kasę w kolejce stoi... za szybko by zniknęła
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~Spekulant [46.171.220.*]
    Mam wątpliwości czy inwestor, bo... sam przytuliłem trochę, każdy mógł
    Nie za bardzo rozumiem ten komunikat, czyżby przymusili Jędrzejowskiego, aby trochę zszedł z pakietu
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~Mimi [165.225.88.*]
    Też mi się wydaje, że to nie była taka zwykła sprzedaż. Dobrze, że coś się dzieje. Do raportu w sierpniu będzie kiszonka, a po nim mam nadzieję powrót do dużo wyższych poziomów, bo obecna kapitalizacja to żart...
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~dsh [83.26.132.*]
    hej spekulant - myślisz, że akcje prezesa kupowałeś na NC? hahaha
    we wskazanym oświadczeniu czasie nie przewinęło się nawet 100 jak nie 50 tyś akcji na NC...
    Ten komunikat o zbyciu akcji odczytuje jako znak że jest inwestor... ---> 1.60 zł/ akcje
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~re [37.248.154.*]
    Zwracam uwagę na REDWOOD. Tutaj kroi się mega jazda. Zestawcie sobie obecną cenę z wartością księgową. Cena/WK około 0,1 (!!!) zanosi się na mega korbę tylko czy zdążycie kupić poniżej złotówki :)
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~Spekulant [46.171.220.*]
    Tak mi się zdaje, cena była 87 groszy, jak to wczoraj w nocy przeczytałem, to nie mogłem spać przez godzinę, myśląc, że sam prezes ożenił mi papier, przytuliłem pakiecik "słusznej wielkości" choć oczywiście dużo mniej niż 100k
    Jak się ustawiałem, to zastanawiałem się kto i po co sypie, bo akcjonariat od pewnego czasu był tu betonowy
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~Mimi [165.225.84.*]
    Zawsze się znajdzie kilku kolarzy, ale obroty małe, wszyscy czekają. Ja uparcie powtarzam, kto kupił, to kupił po coś i powinien wiedzieć, że poniżej 1,60 nie sprzedajemy, bo to bez sensu zanim coś się okaże.
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~neo [188.123.222.*]
    Żeby się nie okazało, że sprzedasz po 60 gr, chyba, że nie zdążysz...
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~dsh [83.26.132.*]
    i nikt was nie nauczy że białe jest białe a czarne jest czarne...
    jeden z drugim kupił akcje po 87 gr i myślą że od prezesa.... hahahaha
    jak spekulant ma być tym inwestorem to rzeczywiście ciężko będzie sprzedać po 60 gr...
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~Git [78.154.69.*]
    Znowu prezesik sprzedaje...
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~K9 [188.146.131.*]
    Dzieci w piaskownicy.....................Kto sprzedaje co sprzedaje ktos sobie przesypuje z worka do worka i kontroluje walor,a przy okazji cos tam dodatkowo wpadnie.....
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~Mimi [62.29.136.*]
    Jak wróci na ciągłe to natychmiast zacznie się jazda pod 2 zeta. Oczywiście, jeżeli nie zbankrutują do tego czasu ;-)
    Ryzyk-fizyk. Albo będzie 100% zysku albo straty. Kto chce niech kupuje lub sprzedaje, ale nie szlochać mi tu, NC nie jest dla mięczaków... :D
  • Re: To już wiadome... Autor: ~Investments [85.237.212.*]
    więc pewnie niedługo ogłoszą.
    Mamy wieloryba ,który chce zarobić sporo a pierwszy warunek to wejście na giełdę papierów wartościowych.
    Czekam na te informacje bardzo podekscytowany.
  • Re: To już wiadome... Autor: ~Obserwator [77.253.153.*]
    ja tez twierdze, ze ostatni ruch prezesa z akcjami to przygotowanie do czegos wiekszego. zapewne byl to deal z posrednikiem za dogadanie emisji. w koncu kasy nie ma na koncie, wiec musza zaplacic akcjami.

troche cierpliwosci i powinno byc dobrze.
  • Re: To już wiadome... Autor: ~regie1 [93.89.196.*]
    mam kilka teorii :
    1. inwestor postawil warunek co do ceny obejmowanych akcji w agio i zobligowal prezesa do zwalenia kursu akcji strzałami w rynek-stad mowa o sredniej cenie akcji i tu jest brana srednia rynkowa z ost 3 lub 6 mies.
    2.inwestor postawil warunek co do zaamgazowania % w akcjonariacie,tym samym zmuszając prezesa do zejścia do odp pułapu aby po emisji gruby miał kontrole
    3.umówione transakcje poza i/lub rynkowe / niestety tu nie mamy wiadomości o jakie chodzilo / przed preprowadzeniem emisji
    4 .wszystkie teorie się nie wykluczają i mogą egzystować łacznie
  • Re: To już wiadome... Autor: ~Obserwator [77.253.153.*]
    Ciekawe koncepcje. Wg mnie to jakas kombinacja opcji 3. Akcje maja byc uplasowane powyzej 1,6zl

Najwazniejsze by wreszcie spolke zasilic jakims sensownym zastrzykiem gotowki. Wtedy miejmy nadzieje, ze i biznes sie ruszy i kurs. Co do kursu to nawet nie ma co debatowac, bedzie ladnie rosl
    nie wiem czy agio podlega uchwale o emisji z NWZA mam nadzieje ze tak infa sa tak enigmatyczne ze spodziewać się można wszystkiego
    w każdym razie jakiś leszcz ;) na 10 zl uciulal już pr.3%

http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=7007&zl=V

[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 11:28:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.