super walą w was od miesięcy a teraz jak gdyby nigdy nic odbiorą sobie po 10 zł tak właśnie się stawia wille, wypoczywa się na Hawajach i jeździ najnowszymi modelami porsche ale jakby co to oni dbają o akcjonariat hehehheheh no pewnie że dbają, co by bez niego zrobili, bankomat byłby bezużyteczny
A skąd wiesz o porszaku ostatnio pisales o bentleyu zapytaj się dziedzica czy nie chce sprzedać bentleya bo ja chętnie odkupienie jak jak z Jackiem zarobie na eco . Super informacja wreszcie można zacząć rosnąć , nie znam zamysłu całkowicie ale może jedno jeszcze pseldo Info jacusia dla was ziomale a później rura do góry bo czas nagli liczę na 50 zł jeszcze w tym roku trzeba zarobić na porszaku a ja na bentleya .
Dnia 2017-07-13 o godz. 15:14 ~oleksy napisał(a): > teraz juz nikomu nie bedzie zależeć na niskiej cenie a myślałem że jeszcze raz na 11 pojadą > szkoda :(
chyba niestety to niemozliwe zeby sie ubrac za 11 zl jedynie dla posiadaczy benteya albo od niedawna posiadacza porszaka jest to mozliwe . Mysle ze moze te dobrodzieje nie powiedzieli ostatniego slowa i 11.8 moze w najjasniejszym scenariuszu zrealizuja wszelkimi srodkami ale do tego potrzebny jest ten rzekomo przegrany przetarg ktorego nigdy nie bylo .