chciałbym patrzeć jej w oczy ale przez fote[akcje] mam nerwowy tik[w oczach].ona [dziewczyna] myśli że coś biorę[zioło] i z tąd te mruganie[oczami].nie wiem co robić[z akcjami]
Powiedz jej , ze ją kochasz, a mrużysz oczy bo olśniewa Cię jej piękno. Jak będziesz się denerwował akcjami to ani dziewczyny ani kasy nie będzie. Zajmij się dziewczyną, (i robotą) a kasa prędzej czy później też się pojawi.
Po dzisiejszym wzroście przestałem wierzyć mojej dziewczynie.Nigdy nie była taka miła dla mnie.Co chwilę mówi że kocha(nie dopytuję co czy kogo).Nie wiem co robić(z akcjami i z nią).proszę o pomoc bardziej doświadczonych inwestorów.
Jeżeli leci na pieniądze to masz problem, ale raczej widzi ze Ci się mordka śmieje więc cieszy się razem z Tobą. Częściej się do niej usmiechaj niezależnie od giełdy i stanu portfela. Jeśli będziesz radosny tylko wtedy gdy zarabiasz to pomyśli że ważniejsza jest dla ciebie kasa
Dziewczyna odeszła .mieliśmy odmienne zdanie na temat foty(ona uważała że kurs spadnie).chciała żebym sprzedał akcje.Ja twierdziłem że akcje zdrożeją.Nasze uczucie tego nie wytrzymało.Jestem sam szukam dziewczyny ze znajomością analizy technicznej.