• pp i poziomy Autor: ~bywalec [79.133.193.*]
    to teraz nie pozostało nic innego Zarządowi, żeby ustawić aktualne poziomy na cenę PP i nikt poza nimi ich nie obejmie...
    tak to widzę...bo nikt poza nimi nie handluje...a sorki przyznaje sie w zeszłym tygodniu oddalem kilka k...kasa potrzebna na "wazniejsze" rzeczy...ale nadal 3mam pakieta powyzej 10k sztuków...mnie juz dawno zniechęcili do PP, bo po co ? skoro kurs sami sobie ustawiają jaki chcą, dziwna spółka, a tak daaawno temu tu wdepnąłem licząc, że pan K. chce cos zarobić...może po PP ruszy w góre ? chol wie
  • Re: pp i poziomy Autor: ~zeus [89.64.57.*]
    Moim zdaniem mają kasę na objęcie całej emisji sami...Dlatego tez kurs nie rośnie , bo chcą odebrać pp po małej cenie. Gdyby zależało im na tym ,aby drobni korzystali z pp i objeli emisję , to Kamola małym budżetem ( 100-200 tyś zł) podciągnąłby kurs w okolice 2,00-2,30 zł ,żeby zachęcić.
    Dobre informacje mogą się pojawić już po emisji...
    Wtedy możemy żałować ,że nie skorzystaliśmy..?? Hmm.....
    Czas pokaże...
  • Re: pp i poziomy Autor: ~12345 [83.7.90.*]
    https://www.gpw.pl/komunikaty/?ph_tresc_glowna_start=show&ph_tresc_glowna_cmn_id=60633
  • Re: pp i poziomy Autor: ~4czwórki [31.178.119.*]
    pomyliłeś się chłopie licząc że zarobisz z panem K...jeśli chcesz z nim zarobić to musisz zostać w spółce min. 3-5 lat .. on tu inwestuje a nie spekuluje,pomyliłeś się w rodzaju człowieka..zresztą nie wiem na jakiej podstawie wyciągałeś wnioski że tu szybko zarobisz..więc pewnie w najbliższych dniach pożegnamy cię na dobre...
  • Re: pp i poziomy Autor: ~bywalec [91.146.243.*]
    Milo, ze piszesz, ale sie mylisz...akcyjki mam juz poraz 3i
    ..poprzedniej za"rzadow" pani N
    ..dalem sie nabierac na jej peamy pochwalnw czego tu i owdzie nie zawojuje...a siedze teraz zanim pojawil sie pan K., i wiem co on "potrafi" ,bo byle czego sie nie dorobil...wiec poczekam spokojnie z tym co mam, jak pisalem przy poziomie < 2pln obejmowanie pp to smiech na sali i nawet usredniac mi sie nie chce...bo po co? Zreszta brakuje od wielu m-cy jakichs podstaw zeby niezainteresowani MIR-um....sienia zainteresowalo i wzieli pp "kilka" sztuk
  • Re: pp i poziomy Autor: ~ogolonaTanita [46.134.125.*]
    witam
    chciałabym bardzo podziękować za wasze prawa poboru w promocyjnej cenie
    właśnie wzięłam sporą ilość po 10 gr ( ok 70 kilo )  i obejmę każdą akcyjkę po 1,5 :)
    wasza Tanita

• Re: pp i poziomy Autor: ~dedalus [188.146.135.*]
    Bardzo się cieszę. Bo myślałem, że nie będę miał komu sprzedać.;) połowę tych 70k odebrałaś ode mnie - dzięki.
  • Re: pp i poziomy Autor: ~ogolonaTanita [46.134.125.*]
    jeszcze raz dziękuję :)
    Bardzo proszę i życzę zarobku.;) Jestem pewien, że będzie niemały. Ja będę w tym czasie odrabiał straty.;))
  • Re: pp i poziomy Autor: ~DoOgolonaTanita [89.64.56.*]
    Wzięłaś po 0,10 ..hmm, ale musisz sobie pluć w brodę...skoro teraz można pod korek załadować za 0,08...a poczekaj...w ostatnim dniu notowania PP będzie je można dostać za 0,02
    Jeśli kupiła 70k pp to nie patrzyła czy dostanie 1 czy 2 gr taniej. Te grosze są dla leszczy. co za różnica czy będzie miała cenę zakupu 1,60 czy 1,58?
  • Re: pp i poziomy Autor: ~zeus [89.64.56.*]
    Jak tak dal pójdzie ,to za miesiąc te akcje będzie można dostać po 1,00 zł
    Dobrze, że tak myślisz. Znaczy, że dołek jest blisko.;)
  • Re: pp i poziomy Autor: ~hehe [77.113.116.*]
    bierz jeszcze po 9 gr a nawet po 8 gr oferują..
    a jak poczekasz do jutra to załapiesz się i po 5 gr..
  • Re: pp i poziomy Autor: ~doleszczy [46.134.32.*]
    czekam z kupnem i na pp i na akcjach
    dajcie czadu ! będzie tylko spadać !

Monnari , pamiętam , kurs ok 1 zł
    emisji nikt nie chce
    teraz kurs jest jaki jest i własne akcje skupują
    ale to nie na wasze łepetynki

• Re: pp i poziomy Autor: ~bywalec [79.133.193.*]
    perfekcyjne ustawienie do zniechęcenia tych co jeszcze moze mysleli zeby sobie pp podebrać :)
    główki u nich pracują...Zarząd i ich ludki zgarną większosc jak nic, obstawiam, że jeszcze chwilka i zrobią 1,2-,1,4, żeby przypadkiem ktos sie nie skusil...
  • Re: pp i poziomy Autor: ~hehe [46.215.30.*]
    z listu prezesa do leszczy :
    ..."zwracam się do Państwa z prośbą o wykazanie zaufania i udział w planowanej w najbliższych tygodniach emisji akcji naszej Spółki. Jako jeden z Akcjonariuszy Miraculum S.A. deklaruję swój udział w realizowanej emisji akcji"

czyli leszcze nie bądźcie gorsi łapcie pipki i wykupujcie akcje bo inaczej prezes wam całkowicie zakręci kurek.. na razie obciął o połowę ale może zamknąćcałkowicie i zostanie równiutkie zero..
  • Re: pp i poziomy Autor: ~zeus [89.64.53.*]
    Lubicie się pocieszać :))) i snuć teorie spiskowe...., jakie to zabawne :)))) A prawda jest taka ,że ta firma ,niestety, to śmieć...i każdy w zarządzie już o tym wie.
    Zabawne jest to, jak piszecie..."Gdyby to był beznadziejny interes to taki gość , jak K. by w to nie wchodził "... Tutaj Wam przyznam rację , to jest dobry interes ,ale tylko dla Pana K. nie dla Was :))) Pan K. ma tutaj zabezpieczony kapitał na znakach towarowych...Resztę dopowiedzcie sobie sami :))))))
  • Re: pp i poziomy Autor: ~Piter [77.112.16.*]
    To nie takie proste na znakach siedza bank, obligatariusze, pozyczkodawcy i tylko w czesci p.K jako ostatni pozyczkodacwa ktory rowniez sporo ma w akcjach....nie sadze zeby oplacalo mu sie polozyc spolke......

[x]
MIRACULUM -1,44% 0,82 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.