• Skarbówka m BRIJU Autor: ~Pracownik [167.114.118.*]
    Pojawiły się pakiety

Action, Hawe, Gant ... zawsze kończyło się tak samo

RATUJ SIĘ KTO MOŻE !!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Skarbówka m BRIJU Autor: petermay [188.166.79.*]
    Dnia 2017-07-06 o godz. 17:39 ~Pracownik napisał(a):
    > Pojawiły się pakiety

Jakie pakiety? Gdzie? Jakie jest źródło twojego wpisu?
  • Re: ~Pracownik Autor: ~BrijuOK [188.33.197.*]
    ~Pracownik, jestes smieszny, nie bedziesz drugim Kolumbem, co dokonal odkryc. Przeciez branza metali kolorowych ma taka specyfike, ze caly czas skarbowka non stop kontroluje firmy zajmujace sie metalami kolorowymi: aluminium, cynkiem, olowiem, miedzia, czy srebrem, zlotem. Wszyscy wiemy, ze "skupy zlomow" skupujace aluminiowe puszki po piwie tez prawie caly czas maja kontrole skarbowki, to i BRIJU, skoro nie zajmuje sie tylko np. odlewaniem żeliwa, to ma czesto kontrole skarbowki, tym bardziej, ze BRIJU jest spolka gieldowa. Dlatego smieszne jest info "~Pracownik"-a, ze w BRIJU jest skarbowka, bo skarbowka od lat jest czesto w tej firmie byla, jest i bedzie, dlatego ja ufam BRIJU, ze BRIJU od lat sprawy finansowe poprawnie i zgodnie z prawem prowadzi. Dlatego wiem, ze wkrotce akcje pojda w gore.
  • Re: ~Pracownik Autor: petermay [188.166.79.*]
    Dodam tylko, że potwierdzeniem na to, iż nie było tzw. kwasów, były zwroty nadpłaconego podatku VAT przez US w poprzednich latach.
  • Re: ~Pracownik Autor: ~marek [188.146.161.*]
    "Proszę Państwa w dniu dzisiejszym skończył się komunizm" kurs Briju został uwolniony!
    Czekamy na 5 zł!
  • Re: ~Pracownik Autor: petermay [188.166.85.*]
    Dnia 2017-07-07 o godz. 09:12 ~marek napisał(a):
    > "Proszę Państwa w dniu dzisiejszym skończył się komunizm" kurs Briju został uwolniony!
    > Czekamy na 5 zł!

A kto stoi za "czekamy"?
    Niezwykle pragmatyczny wizjonerze petrmey czy jak ci tam stajesz się jakiś bardzo nerwowy.
  • Re: ~Pracownik Autor: ~qwe [95.40.118.*]
    za "czekamy" stoi pewno fund ktory wynajął trola mareczka. Kto mial sprzedac to juz sprzedal - na tych poziomach nikt juz nie pusci, a jak zejdzie nizej to sie dokupi.
    nie jestem żadnym fundem. Tylko śmieszą mnie jakieś tendencyjne , wizjonerskie rozważania petemey , który jestem pewny że ze swych wpisów czerpie korzyści. Za wszelką cenę pudruje społkę i szybko reaguje , gdy padają niekorzystne wpisy.
  • Re: ~Pracownik Autor: ~qwe [95.40.118.*]
    a twoje brednie to byly ok?
    Jakie brednie człowieku. Każdy widział jak wczoraj trzymał się kurs 7.80 i ile akcji zmieniło właściciela , a ty nie?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [153.19.21.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ~Pracownik Autor: ~re [94.254.147.*]
    Ropczyce ruszają! Wartość księgowa 1 akcji to 43,15 zł przy obecnym kursie zaledwie 21,85 zł. Kapitał własny wzrasta, aktywa bardzo silne, regularnie wypłacana dywidenda. Olbrzymi potencjał wzrostowy - polecam spółkę na lato :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [153.19.21.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ~Pracownik Autor: ~qwe [153.19.21.*]
    mareczku - klamliwy blaznie, usun kolejnego posta
  • Re: ~Pracownik Autor: petermay [178.62.225.*]
    Dnia 2017-07-07 o godz. 10:11 ~marek napisał(a):
    > nie jestem żadnym fundem. Tylko śmieszą mnie jakieś tendencyjne , wizjonerskie rozważania petemey , który jestem pewny że ze swych wpisów czerpie korzyści. Za wszelką cenę pudruje społkę i szybko reaguje , gdy padają niekorzystne wpisy.

Człowieku, jakie wizjonerskie rozważania? Wskaż mi choć jedną. Nie reaguję na niekorzystne wpisy, tylko oczekuję jakiś podstaw do nich. Jak ktoś bredzi o wodospadach, falach, itp. bzdurach to marnuje tylko czas innych na przedzieranie się przez bzdurne wpisy.

Za to twoje wypowiedzi są konstruktywne i poparte relatywnie wiarygodnymi źródłami. Ta...
[x]
ITMTRADE 7,67% 0,15 2022-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.