Dnia 2017-07-07 o godz. 12:19 ~Skarpeta_w_kale napisał(a): > A tu cisną was, jak zwykle. Gdzie są granice, gdzie jest dno?
To Ciebie ciśnie na dekiel,granice głupoty już dawno przekroczyłeś,a my mamy się świetnie,jesteśmy bardzo cierpliwi,mamy czas,po tej cenie nie dostaniesz ani sztuki.PS. pozdrów swoich kompanów z latryny.
Dnia 2017-07-07 o godz. 13:42 ~mk_garbage napisał(a): > przy 2 zł/akcję też będziesz cierpliwy? > nie nie będziesz, bo już cie tu nie będzie > uciekniesz w ciszy, jak zbity, mokry kundel
Garbaty,powiedz chociaż raz prawdę,ile lat tu siedzisz i kręcisz lody na tej spółce??????,wiem że nie odpowiesz,bo jesteś zwykły spekulant,tak jak twoi latrynowi kolesie.
Dnia 2017-07-07 o godz. 14:10 ~oleksy napisał(a): > Nie wafluj się z nim to nie ma sensu. > Będą tak męczyć na forum i trzymać kurs do 29 września.
Właśnie jest sens,gdyby każdy to piętnował,to dziś nie było by takiego szamba na forum,gdy nie reagujesz oni pozwalają sobie na coraz więcej ,mając wszystkich za durniów.
mnie to lata co tu piszą, raz na miesiąc to czytam. Marne ilości kwitu mogą wymęczyć od tych ludzi którzy się tymi wpisami przejmują. Jedyną korzyścią dla mnie jest to że jak tak intensywnie męczą to wiem że kurs w najbliższym czasie nie urośnie i można pograć na inny spółkach.