Po wielu tygodniach kiszonki i spadków, Bakuny z Siedzinami, zapodali w końcu dobre info. I co? Wiszący na hakach wykorzystali to do wyjścia spod lodu i zablokowali wzrosty. Szkoda, bo marzenia sięgały nawet 14 zł ....
Ja już zmieniłem profesję na nagana. 10 gr od wpisu wydaje się nie być dużo, ale jak się weźmie kilka spółek typu "osiedlowy warzywniak" to naprawdę na piwo jest. Wprawdzie jedno, ale jak się wisi na 20 zł, to się nie ma wyboru ...
Dnia 2017-07-03 o godz. 08:39 ~kristofer58 napisał(a): > Ja już zmieniłem profesję na nagana. 10 gr od wpisu wydaje się nie być dużo, ale jak się weźmie kilka spółek typu "osiedlowy warzywniak" to naprawdę na piwo jest. Wprawdzie jedno, ale jak się wisi na 20 zł, to się nie ma wyboru ...
Pseudo Mecenasie większego prymitywa niż ty,to jednak ciężko znależć na tej bananowej giełdzie.
niewiem czy ktoś pamieta jak paniena od inwestorów pisała że spólka wata jest 48 zł i nikt z zarządu akcji taniej nie puści od tego czasu prezes sprzedawał z 50 razy nawet po 12 . Musze stwierdzic ze ta spólka nie radzi sobie zupełnie, wszelkie plany astana itd. to nic nie znaczy, nie wpływa w jakis diametralny sposób na przychody, wydaje sie że im bardziej sie rozwijaja tym gorzej im idzie spiecie tego biznesu do kupy, osobiście nie widze przyszłości tej spólki w gronie jakis liderów rynku i poprawy przychodów, raczej stagnacje i niepewne przychody
Dnia 2017-07-08 o godz. 19:57 ~warga_w_kale napisał(a): > W nadchodzącym tygodniu nowe minima kursu. Gotowi na kolejną stratę? > Tak jest kumie,jesteśmy gotowi,silni i zwarci,dać sobie z całej siły w s>>>,zupełnie na czczo i bez znieczulenia,z inwestorskim pozdrowieniem-nie krwisty klocekma was w nieustającej opiece.