• ZDEPTANA NADZIEJA Autor: ~zepsuty_zwieracz [31.0.126.*]
    Po wielu tygodniach kiszonki i spadków, Bakuny z Siedzinami, zapodali w końcu dobre info. I co?
    Wiszący na hakach wykorzystali to do wyjścia spod lodu i zablokowali wzrosty.
    Szkoda, bo marzenia sięgały nawet 14 zł ....
  • Re: ZDEPTANA NADZIEJA Autor: ~kisiel_W_gaciach [5.172.234.*]
    Lubicie kisiel?
  • Re: ZDEPTANA NADZIEJA Autor: ~szeroki_odbyt [31.0.127.*]
    Są inne spółki, rosnące. Po co tracić czas?
  • Re: ZDEPTANA NADZIEJA Autor: ~ziejący_zwieracz [109.173.215.*]
    Czuję jutro, wielką sikawicę,z inwestorskim pozdrowieniem-niech krwisty ma was w nieustającej opiece.
  • Re: ZDEPTANA NADZIEJA Autor: ~cisnienie_prostaty [31.0.124.*]
    Dziś wróci do bazy, najpóźniej jutro, ustanawiając nowy dołek. Tu już taka świecka tradycja - podbitka-wysyp-dołek.

• Re: ZDEPTANA NADZIEJA Autor: kristofer58 [79.184.255.*]
    Matołki ze spółdzielni zmieńcie profesję,do kogo te debilne teksty,myślicie że coś ugracie ???,trzeba mieć więcej rozumu.
  • Re: ZDEPTANA NADZIEJA Autor: ~kristofer58 [82.177.95.*]
    Ja już zmieniłem profesję na nagana. 10 gr od wpisu wydaje się nie być dużo, ale jak się weźmie kilka spółek typu "osiedlowy warzywniak" to naprawdę na piwo jest. Wprawdzie jedno, ale jak się wisi na 20 zł, to się nie ma wyboru ...
  • Re: ZDEPTANA NADZIEJA Autor: kristofer58 [79.184.255.*]
    Dnia 2017-07-03 o godz. 08:39 ~kristofer58 napisał(a):
    > Ja już zmieniłem profesję na nagana. 10 gr od wpisu wydaje się nie być dużo, ale jak się weźmie kilka spółek typu "osiedlowy warzywniak" to naprawdę na piwo jest. Wprawdzie jedno, ale jak się wisi na 20 zł, to się nie ma wyboru ...

Pseudo Mecenasie większego prymitywa niż ty,to jednak ciężko znależć na tej bananowej giełdzie.
  • Re: ZDEPTANA NADZIEJA Autor: ~pachnącystolec [109.173.215.*]
    Można powiedzieć ,że słowo ciałem się stało,jest sikawica,,z inwestorskim pozdrowieniem-niech krwisty ma was w nieustającej opiece.

• Re: ZDEPTANA NADZIEJA Autor: ~kristofer58 [82.177.95.*]
    Po takich przychodach, jakie tu zaprezentowano, to można faktycznie zrobić jedno. W sławojce.
  • Re: Ta spólka jest na dnie od wielu lat Autor: ~set [84.112.201.*]
    niewiem czy ktoś pamieta jak paniena od inwestorów pisała że spólka wata jest 48 zł i nikt z zarządu akcji taniej nie puści od tego czasu prezes sprzedawał z 50 razy nawet po 12 . Musze stwierdzic ze ta spólka nie radzi sobie zupełnie, wszelkie plany astana itd. to nic nie znaczy, nie wpływa w jakis diametralny sposób na przychody, wydaje sie że im bardziej sie rozwijaja tym gorzej im idzie spiecie tego biznesu do kupy, osobiście nie widze przyszłości tej spólki w gronie jakis liderów rynku i poprawy przychodów, raczej stagnacje i niepewne przychody
  • Re: ZDEPTANA NADZIEJA Autor: ~wiszacy_hemoroid [82.177.95.*]
    Widzę, że skarmiają z ukrytego na 12,58.

• Re: ZDEPTANA NADZIEJA Autor: ~dracha_na_majtach [5.172.237.*]
    Szkoda, że to tak spada. Pomału. :)
  • Re: ZDEPTANA NADZIEJA Autor: ~warga_w_kale [31.0.127.*]
    W nadchodzącym tygodniu nowe minima kursu. Gotowi na kolejną stratę?
  • Re: ZDEPTANA NADZIEJA Autor: ~kloc-na-łokciu [109.173.215.*]
    Dnia 2017-07-08 o godz. 19:57 ~warga_w_kale napisał(a):
    > W nadchodzącym tygodniu nowe minima kursu. Gotowi na kolejną stratę?
    > Tak jest kumie,jesteśmy gotowi,silni i zwarci,dać sobie z całej siły w s>>>,zupełnie na czczo i bez znieczulenia,z inwestorskim pozdrowieniem-nie krwisty klocekma was w nieustającej opiece.

• Re: ZDEPTANA NADZIEJA Autor: ~porażka [94.254.145.*]
    Będzie się działo,
  • Re: ZDEPTANA NADZIEJA Autor: ~qpa [82.177.95.*]
    Na emisję nie poradzisz!
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.