Oczywiście, że wierzą, jest szansa, może niewielka ale zawsze. Należy podejmować działania, nie poddawać się. Grupa nowych inwestorów to doświadczeni menedżerowie, otaczający się kompetentnymi osobami, wreszcie dobra zmiana.
Rozsądne podejście, wreszcie ktoś próbuje przejąć kontrolę nad dryfującym traulerem i uporządkować sytuację, wyczyścić, tylko czy nie nazbyt późno, ale pewnie mają jakiś pomysł.
JEDEN Z GŁÓWNYCH AKCJONARIUSZY BRAŁ AKCJE PO 90 GROSZY A DRUGII PO 60 GROSZY A TERAZ MAMY PO 32 !!!!!! JEST SZANSA NA WZROSTY !! JA W PONIEDZIAŁEK PAKUJE DO WORA !!
A ja wystawiłem na 0,31 szt. 1000 i kupie przed nim. A"podobno to Kopernik nie żyje"Było już podbicie na inwestora,na Panią z bacówki,teraz idzie numer na członków zarządu a w aktywach jak były pustki tak są.Mam ogromny szacun do Górala bo widać,że wie jak dbać o swoją kase.
Chłopie a Ty przyglądałeś się tym uchwałom bliżej ??? tzn. możesz patrzeć z daleka jeśli widzisz na dalszą odległość.... ale postaraj się je przeczytać uważnie/ze zrozumieniem .....
SKORO TAK TO PO CO TU SIEDZISZ ??? JEŚLI JESTEŚ NA FORUM TEJ SPÓŁKI TO ZNACZY ŻE ZWIETRZYŁEŚ OKAZJE INWESTYCYJNĄ !! ZOBACZ SOBIE PO ILE BRALI GŁÓWNI AKCJONARIUSZE PO 90 I 60 GROSZY !!! A DO TEGO TO TY ZAŁOŻYŁEŚ TEN WĄTEK !! JA MAM TYLKO 5 TYS AKCJI ALE W PONIEDZIAŁEK KUPUJE WIĘCEJ !!!
ALMA ZOSTANIE URATOWANA !! DLATEGO WCHODZĄ TAM DO RADY NADZORCZEJ TAKIE REKINY !!! TU MOŻE BYĆ BARDZO GRUBO !!!!!!! GŁÓWNI AKCJONARIUSZE BRALI AKCJE PO 90 I 60 GROSZY !! A TERAZ JEST 32 GR ! JA DZISIAJ KUPUJE BO KTO NIE RYZYKUJE TEN NIE PIJE SZAMPANA !!!!!!!! AKCJI W WOLNYM OBIEGU JEST BARDZO MAŁO !!! MOŻE BYĆ ODBICIE !! ANALIZA TECHNICZNA MOŻLIWA FORMACJA SPODKA !!!!!!!! CHYBA MIAŁEM RACJE
No fakt Magazynier :-) nie przeżyję tego chyba :-) zaraz się rozplacze :-) znowu 10 gr nie będzie dziś :-) :-) :-)
Co do Kolegi Roberta to po stylu wypowiedzi i zasięgu działania przypomina mi Oskara z ialbatros :-) :-) :-) tamta przygodę chyba coś ciężko zniósł z tego co pamiętam :-D no ale oczywiście mogę się mylić :-D
Kolego 666,Robert pisał o 700 000 akcji na kupnie,na arkuszu tego nie widzę.Może coś przeoczyłem,ale jesli nie to czy to nie podpada pod KNF,Podanie nieprawdziwej informacji w celu u zyskania zysku.
Sytuacja robi się coraz bardziej "niekonfortowa"... i brak na horyzoncie fundamentalnych przesłanek, poza kolejnymi literówkami Prezesa, które zatopiłyby kurs na tak wyczekiwane 10 gr.