• Prezes sam mieknie-cena się ustali.... Autor: ~Psycholog [37.248.161.*]
    Czyli będzie wyżej dzięki za wytrwałość...
  • Re: Prezes sam mieknie-cena się ustali.... Autor: ~No [78.10.204.*]
    Nawet gdyby ...ryby na niby pan krasnal zaszalał podwyźszył cene o kilkadziesiąt groni to ı Tak nijak się ma do wyceny uczciwej ...Bo wyraźenie wartosc godziwa juz dawno ma znaczenie negatywne na nasze gpw i zostalo zszargane przez chytrych nieuczciwych .Komputronik przy obrotach rocznych rzedu 2 mld zlotych zysku z ostanich 3 lat blisko 60 milionow ,,,pinokio wycenil wartosc firmy całejjjjj za 3 lata zysku....I teraz częŝć się zastanawia czy pinokio rzuci ochłap czy nie bo na wiecej go nie stać
  • Re: Prezes sam mieknie-cena się ustali.... Autor: ~No [78.10.204.*]
    Pokażcie mi obecnie druga taką spòłke Tak nisko wyceniana ..?
  • Re: Prezes sam mieknie-cena się ustali.... Autor: ~Spokój [37.248.161.*]
    No tak słabych przeciwników trafił-słabych inwestorów co oddali za 7,6
    Gdyby mi nie pomogło to kurs by był po 13-19 PLN a tu słabość i mużyńskość polska niestety wyszła
    Ale mam nadzieję że ostatecznie teraz ta mużyńska Polska ulica wreszcie zmądrzeje i już Tanio nie odda skóry...
  • Re: Prezes sam mieknie-cena się ustali.... Autor: ~ben [93.105.112.*]
    Nie zamierzam zapisywać się na sprzedaż po cenie 6,50 zł. Najlepiej aby to wezwanie nie doszło do skutku. Odpadł największy czynnik ryzyka w postaci sypania akcjami przez insiderów. Sprawa się wyjaśniła i teraz wiemy, że nie stała za tym jakaś trudna sytuacja w spółce lub jakieś negatywne info, tylko akcja większościowych mająca zniechęcić do spółki i maksymalnie zdołować jej kurs, tak aby w chwili ogłoszenia wezwania wystartować z jak najniższego poziomu . Mamy systematycznie taniejącego dolara i umacniający się popyt konsumpcyjny. Niepowodzenie wezwania będzie na dłuższą metę impulsem do wzrostu kursu spółki.
    Wydaje mi się, że większościowi chcą zwyczajnie zwiększyć swój stan posiadania korzystając z niskiej wyceny,a ta cała gadanina o zdjeciu spółki z gpw i usunięciu dematerializacji ma tylko "zachęcić" drobnych do zapisania się na sprzedaż.
[x]
KOMPUTRON 0,17% 6,01 2026-05-18 16:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.