Pojawiają się tutaj głosy że Auto Partner ma przejąć Fotę. Proszę - tylko merytorycznie o odpowiedź na pytanie : Co takiego ma Fota , czego nie ma AP ? ( z wyłączeniem długów?)
Łatwiej jest jak wejdzie inwestor rozszerzyć ofertę niż budować coś od podstaw..Na razie fota nie ma towaru bo nie ma finansowania ale baza wyjściowa jak najbardziej jest- i to jest fakt.
Ja ludzik myślący życzeniowo(jak wyżej) trzymam od 4.70zł.ścisnełam zwieracze aż mi się skleiły z nerwów.Myślę że utrzymam do 0.20gr.proszę o merytoryczną dyskusję czy dam radę utrzymać?dzisiaj kupiłam w focie pasek klinowy to tak na wypadek jakby sprawy przybrały zły obrót.jak będzie dobrze założę pasek do mojego samochodu.(vollvo -golf-diesel).
fota dymał akcjonariat od 53,8zł do 27gr - odparowało 99,5% kapitału, a przecież nie ma próżni... - jeżeli kruki i wrony myślą, że to już nie może polecieć o kolejne 99,5% to mają racje, bo fota może jedynie polecieć o dalsze 96% - z 27gr na 1gr ... i znowu nie będzie próżni, bo "PRZYSZŁOŚĆ JEST NASZA"
Dlaczego moderator usówa moje posty.Proszę wytłumaczyć mi jak fota mógł dymač inwestorów skoro nie ma na górę instrumentów finansowych pozwalających zarabiać na spadkach kursu spółki.sorry za ort.