Drodzy inwestorzy Nie wiem jak zacząć. Ale moim zdaniem jest wiele informacji fundamentalnych przemawiających za inwestycją w EKO. Najlepszym sposobem by dać sobie radę z tzw. fejkiem na forum jest nie reagowanie na reventona, stolca garbage i temu podobnych. Ci goście są opłacani albo ponieśli ogromne stary i są sfiksowani. Nie ma co reagować na głupoty które wypisują. Każda reakcja ludzi rozsądnych na ich wątki skutkuje odwrotnie do zamierzonego celu. Pozdrawiam
Kiedyś patrząc na fundamenty nabyłem akcje tej firmy . Jak do tej pory nie widzę nic pozytywnego !!!!!!!!! Nie sprzedałem , bo straciłbym kupę kasy - czekam - ale chyba za długo !!!!! Pisaliście, że jak w Astanie będą targi - to gwiazda Eko rozbłyśnie - jak na razie ciągle zjazd !!!!!! Mam wrażenie, że Eko przejechało się na inwestycjach w byłej republice radzieckiej - może nie dali dobrej łapówki co tam jest codziennością w załatwianiu interesów, albo się przeinwestowali - pragnąc być największym graczem w świecie mikrosfer - a ocierają się o bankructwo !!!!!! Stały spadek wartości akcji zaczyna to sugerować !!!!!!
Eko będzie "gwiazdą" wtedy i tyko wtedy, gdy będzie miało ZYSKI. Rynek działa jednaj z pewną predykcją, co może oznaczać, że wtedy już się tanio nie kupi (ale kupić można zawsze)
W tym wszystkim ważne jest to, byśmy nie reagowali na te smieciowe jak kto woli stolcowe komentarze. Tez straciłem na akcjach EKO. co nie oznacza,że jestem za wszelką cenę przywiązany do inwestycji.Potrafię się do tego przyznać, ale widzę znacznie większy potencjał zarobku niż gdzie indziej. Komantarze starych opluwaczy nie są nic warte, a mają posłużyć tylko zdeprecjonowaniu kursu w celu spekulacyjnym. Innym frustratom też podziękujmy, bo nie powinni inwestować w akcje.Rzecz jest w konsekwencji nie reagowania na to prymitywne gó.......o które na tym forum aktywnie się udziela.