Przepraszam ale takie pytanie z D....y Z całym szacunkiem ale gra jak sama nazwa wskazuje na GPW jest obarczona ryzykiem Dlaczego polemizuję z magikiem ? Bo uważam że facet zjadł zęby na nie jednej umoczonej inwestycji i nadal chce dzielić się swoimi spostrzeżeniami to nie znaczy że nie może albo się nie myli. Bo to gruby szaraczek w ich świetle ale dzięki takim ludziom Można spłacić kredyt w CHF albo zabrać żonę na super wczasy :) Ja wiem były już nissany idt Poproszę raz jeszcze rozmawiajmy na tle faktów , argumentów, ekonomicznej wiedzy oraz opartej na nie przyszłości. To My tworzymy kulturę społeczeństwa w rozmowie o pieniądzach :) pozdrawiam i życzę zdrowia :)
Słuchaj albatros jest już przejęty, nawet jeśli notowania są zawieszone albo nawet wykluczą go z GPW to United ma jego majątek pytanie czy lepiej mieć jajko czy kurę? No wiesz dobrze jaka jest odpowiedź
Tak wiem jaka jest odpowiedź :) Nie rozumiem do końca Bioerg ? I szczerze tego się obawiam Za długo gram na United aby nie łączyć faktów ze zbyciem no i zarobkiem :) Ogółem to dużo tego :) tak jak by nagle chcieli aby oczy patrzyły tam gdzie trzeba a nie tam gdzie jest pieniądz :) Tak czy siak jak nie przebijemy 1 zł w tym tygodniu to uważam że zostaliśmy ograni. przy tych obrotach i takich info. mamy rolle Coster :)
Dzieki za merytoryczne odpowiedzi,dodaje do obserwowanych.,dziwi mnie tylko to wczorajsze nurkowanie.Może tu chodzić o odebranie od akcjonariuszy akcji.