• Po dzisiejszym dniu..... Autor: ~magik [188.146.69.*]
    Mam uśmiech na twarzy bo w końcu, zakręty poziom 73 grosze został przebity, czyli bhu chyba nie jest jednak tak źle z United
  • Re: Po dzisiejszym dniu..... Autor: ~Bhu [83.27.49.*]
    Nie jest a na stare przed scaleniem to ile dzisiaj masz Magiku-Czarusiu???
    Nie wierzę Ci i wiem jak nagoniles..jeszcze sporo musi urosnąć żebyś odzyskał to co włożyłes!
  • Re: Po dzisiejszym dniu..... Autor: ~superMAGIK [178.42.103.*]
    Dnia 2017-06-19 o godz. 19:40 ~Bhu napisał(a):
    > Nie jest a na stare przed scaleniem to ile dzisiaj masz Magiku-Czarusiu???
    > > Nie wierzę Ci i wiem jak nagoniles..jeszcze sporo musi urosnąć żebyś odzyskał to co włożyłes!

SPECJALIŚCI
    teraz będą czym straszyś ?????? ze niby ktoś coś itd

CHŁOPIE firma z kapitalizacja 5 mil przejmuję spólkę z RYNKU GŁÓWNEGO ALBATROSA z wycenianą ho ho

tz że UNITED powinien kosztować na GPW tyle ile przejmowana i więcej
  • Re: Po dzisiejszym dniu..... Autor: ~tomiboi [94.254.239.*]
    Pierwsza rzecz to taka że zasada jest taka każdy ładuje kasę jak chce i nikt nikogo nie namawia :)
    Dlatego też inaczej patrzę na wpisy magika :)
    jak już pisałem różnię się z nim w kilku szczegółach ale w ogólnym rozrachunku jego zdanie może być bliskie prawdy.
    nikt nie jest wróżką to tak jak byśmy pisali na gpwiwenstysje itd
    moim zdaniem nie tędy droga. Gimbusy z krytyką na poziomie klasy 7 i dalej sami są wyczuwalni ale mi chodzi o merytoryczną dyskusję
    Nie wiem jak wam ale mi nie pasuje sytuacja z Bioerg i United. Dwa tygodnie do walnego i albo sprzeda Bioerg albo drugi........
    no właśnie co...?
    i jeszcze sytuacja ze zmianą w RN :)
    Nabieram dystansu za dużo danych i mało wniosków.
  • Re: Po dzisiejszym dniu..... Autor: ~magik [188.146.141.*]
    Zmiany w rn mogą oznaczać tyle, że odwołują kogoś z United by obsadzić albatrosa swoimi bioerg rusza no jest to ciekawe możliwe że napędzają kurs by wyjść na fajnym poziomie zobaczymy
[x]
NTVSA 0,00% 0,18 2026-04-02 09:40:00
2026-04-01
Inne informacje
2026-03-20
Raport roczny
2026-01-30
Harmonogram publikacji raportów okresowych
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać