Nie jest a na stare przed scaleniem to ile dzisiaj masz Magiku-Czarusiu???
Nie wierzę Ci i wiem jak nagoniles..jeszcze sporo musi urosnąć żebyś odzyskał to co włożyłes!
Dnia 2017-06-19 o godz. 19:40 ~Bhu napisał(a): > Nie jest a na stare przed scaleniem to ile dzisiaj masz Magiku-Czarusiu??? > > Nie wierzę Ci i wiem jak nagoniles..jeszcze sporo musi urosnąć żebyś odzyskał to co włożyłes!
SPECJALIŚCI teraz będą czym straszyś ?????? ze niby ktoś coś itd
CHŁOPIE firma z kapitalizacja 5 mil przejmuję spólkę z RYNKU GŁÓWNEGO ALBATROSA z wycenianą ho ho
tz że UNITED powinien kosztować na GPW tyle ile przejmowana i więcej
Pierwsza rzecz to taka że zasada jest taka każdy ładuje kasę jak chce i nikt nikogo nie namawia :) Dlatego też inaczej patrzę na wpisy magika :) jak już pisałem różnię się z nim w kilku szczegółach ale w ogólnym rozrachunku jego zdanie może być bliskie prawdy. nikt nie jest wróżką to tak jak byśmy pisali na gpwiwenstysje itd moim zdaniem nie tędy droga. Gimbusy z krytyką na poziomie klasy 7 i dalej sami są wyczuwalni ale mi chodzi o merytoryczną dyskusję Nie wiem jak wam ale mi nie pasuje sytuacja z Bioerg i United. Dwa tygodnie do walnego i albo sprzeda Bioerg albo drugi........ no właśnie co...? i jeszcze sytuacja ze zmianą w RN :) Nabieram dystansu za dużo danych i mało wniosków.
Zmiany w rn mogą oznaczać tyle, że odwołują kogoś z United by obsadzić albatrosa swoimi bioerg rusza no jest to ciekawe możliwe że napędzają kurs by wyjść na fajnym poziomie zobaczymy